2020 Nov Voziček Pokala Univerzalno Pijačo Steklenico Imetnika Za Baby Voziček Izposoja Voziček Vozički

Nov izdelek

€3.64

€4.92

-26 %

Na zalogi

Oznake:

nuna voziček držalo, bar košarico, vreča za voziček, opica brisačo, kolo za voziček, baby steklenice slame, kmetija dekor za dom kmečka, aparat za pohištvo, prodaja voziček, stol električnega kolesa

Bullet Točk:

1、Enostaven za Namestitev: lahko namestite držalo brez orodja ali opreme, in lahko ga namestite na sprednji strani vrstica ali stran vrstica voziček ali pod sedež.Zatič se lahko prilagodi tako, da lahko zlahka zaklenjena na palice ali cevi.

2、Preprečevanje Uhajanja: Trdno držite skodelico ali steklenice v mestu in preprečuje, da bi pijače iz brizganjem ali padca.Ustreza večini pokal, vrč ali grelnik vode velikosti.

3、Premium Gradiva: držalo je narejeno iz varnih in okolju prijaznih materialov.ABS plastike in nedrsečo gumo, ki zagotavlja, da je pokal lahko ostanejo nespremenjene v skodelico imetnika celo na grobo ceste.

4、Lahki Držalo: Obdrži pijačo na dosegu roke.Zasnovan z vaše udobje v mislih.To voziček pijačo stojalo vam omogoča, da postavite skodelico kave ali steklenico vode na varno mesto, pri čemer je vaš otrok v park ali vožnja s kolesom.Lahko preprosto pijačo, ko jih potrebujete, da osvežite.

5、360 Stopinj Rotacija: pijača, rack lahko zavrti za 360 stopinj, tako da se lahko prilagodi na katero koli kota.To je združljiv z večino sprehajalci in se lahko uporablja tudi za vozički za golf, invalidski vozički, vozički, kolesa ali pripomočki za hojo.

Specifikacija: Barva: črna

Material: ABS

Velikost: približno 12*9.5 cm/4.72*3.74 palčni

Seznam Vsebine:

Držalo * 1

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje GS
Vrsta Drugo
Številka Modela Voziček Pokala
Material Plastični
Starostni Razpon 4-6M

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni