Visoko Kakovostne Moške Pravega Usnja Rokavice za Jesen In Zimo Tanke Ovčje kože Rokavice, Modni Votlih Ne Sluznice HC 2520-5

Nov izdelek

€32.85

€42.66

-22 %

Na zalogi

Oznake:

lov usnjene rokavice moški, urad steno gledal, usnje krzno rokavice moški, rokavice ovce, rokavice dela, t v, usnje retro rokavice moški, kristalno krog, pomlad tanko usnje rokavice moški, črna tesen usnje rokavice moški

Visoko kakovostne moške pravega usnja rokavice za jesen in zimo tanke ovčje kože rokavice, modni votlih ne sluznice HC 2520-5

KAKO MERJENJE

Ukrep roko, ki ga običajno pisanje z okoli dlan na svoji najširši točki v cm(brez palca).Snemanje obseg meritev-to bo vaša rokavice velikosti.Če ste med velikosti,izberite manjšo velikost.Rokavice morajo biti topel na prvi, ampak bo raztezajo.

Prikaži podrobnosti

NASVETI:

1.Zaradi različnih proizvodnih serij, kovinski logotip dekoracijo na rokavice so poslali na naključno.Morda jih boste prejeli rokavice s kovinski logotip dekoracijo, ne sme imeti kovinski logotip dekoracijo.Pa ne vpliva na kakovost rokavice, če ste mislih, vas prosimo, da ne kupite.

2.Zaradi fotografiranje svetlobe težave in različni računalniški monitorji pixel različne.pravi barvo in sliko barve se lahko bo nekoliko off barvo.prosimo, da resnično rokavice barve.če ste um,prosim, ne ponudbo, se.zahvaljujemo se vam za razumevanje in upam, da ste srečno nakupovanje v naši trgovini.

SKRB ZA ROKAVICE

1.Če je vaš rokavice zmoči,jim omogoči, da se naravno posuši in stran od zunanjega vira toplote, kot je radiator,sušilnik za lase,ali sonce.

Za težka umazanija,priporočamo storitve specializiranega usnja suho krpo.

2.Če je umazanija je lahka in ne suši v,lahko poskusite naslednje: 1.Pripravite se, roko vroče rešitev mehko milo kosmičev kot "Lux". 2.Nežno gobo navzdol zunaj usnjene rokavice s to rešitvijo. 3.Poskusi, da ne nasičena usnja in dab odvečno mokroto s čisto in suho krpo. 4.Dovolite, rokavice, da se naravno posuši in ne uporabljajte zunanjih virov toplote, kot so radiator,sušilnik za lase ali sonce. 5.Kot rokavice so sušenje,jih dal na rokah nosi, večkrat.To bo pomagalo, da se raztezajo usnje in obnovitev oblike rokavice profilu roke.

3.Če se odločite za uporabo lastniške usnje čistilec ali balzam,prosimo, preberite izdelka instrucions skrbno in poskrbite,da bo izdelek, ki ga uporabljate, je primerna za vaš rokavice usnje.

kraj izvora Kitajske (Celinska)
Funkcije 4 Zimske Usnjene Rokavice
Ime Oddelka Za odrasle
Vzorec Tipa Trdna
Slog Moda
Ime Izdelka Rokavice Moški
Številka Modela HC 2520-5
Spol MOŠKI
Značilnosti 2 jeseni rokavice
Funkcije 1 Pravega Usnja Rokavice
Dolžina Rokavice Zapestje
Značilnosti 5 Vožnje Rokavice
Blagovna Znamka ARCtic SUN
Material Ovčje kože
Sezona pomlad/jesen/zima
barve črna/temno rjavi
Velikost S/M/L/XL
Postavka Vrsta Rokavice & Palčniki
Funkcije 3 Moške usnjene rokavice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni