40# 1pc Pralnica Košarico Oblačila za Shranjevanje Košarico Skladiščenje Sodov Za Otroke, Igrače Organizator Vrečko Darilo Škatle za Shranjevanje Smeti Vsebuje

Nov izdelek

€3.71

€6.50

-42 %

Na zalogi

Oznake:

pralnica košarico izgara, košare za shranjevanje, storag košarico, Karton, v košarico plastične košarice, pralnica ovirajo košarico bambusa, pralnica organizator oddelek, košaro za igrače, folije za shranjevanje organizator, otroci stvari organizator

1PC Bombaž Zložljiva Vode Perilo Košaro za Igrače za Shranjevanje Košaro za Shranjevanje Vedro

Izdelek prodajne točke:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Multi-Uporabo Organizator: pralnica ovira je namenjen za shranjevanje umazanega perila, tudi veliko organizirati tekstil doma, izdelkov za dojenčke in hišne potrebščine.

Material: iz perilo & bombažna tkanina, lahka in vzdržljiva.Nepremočljiva PE premaz, notranji, ki za doseganje učinka odporna na vlago.

Upogljivi & Trajno: To pralnica košarico lahko hitro zložiti ravno, ko je prazna, dve trajno ročaji omogočajo preprosto za izvedbo tega ovirajo na pralnica.

Dimenzija: naše pralnica ovira je dovolj velika, da vsebujejo teden, je vredno umazano obleko.Prosimo, preverite velikost previdno, preden jo kupite.

Uporaba: perilo košaro zagotavlja dobro rešitev za shranjevanje,kot je na primer otroška playroom, dnevna soba, Garderoba, soba za Shranjevanje Oblačil, Tekstil Doma, Skladiščenje, Shranjevanje Igrač, Otroške Izdelka Shranjevanje.Zlaganje perila shranjevanje košarico, lahki in trmast.

Material: Bombaž z nepremočljiva oblog.

Kot nalašč za shranjevanje orodje za knjige, igrače, oblačila, itd.

Pralnica ovirajo sprejel zložljivi design, opremljen z ročaji in samo uteži 16 oz/460g v povprečju.To je lahek in prenosni za uporabo, shranjevanje in premikanje priročno.

Pralnica ovirajo zagotavlja privlačne in lahka rešitev za številne potrebe za skladiščenje, kot so Oblačila za Shranjevanje (še posebej za perilo, nogavice, modrček, itd.), Tekstil doma, Skladiščenje, Shranjevanje Igrač, Otroške Izdelka, Skladiščenje in Hišne Izdelka Shranjevanje.

Specifikacija:

Material: Bombaž

Velikost: 36X36X38 cm

Opomba:

Prosimo, dovolite 0.5-1 cm napak zaradi ročnega merjenja

Zaradi razlike med differentmonitors, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Paket vključuje:

1 x Pralnica Košarico

Funkcija Zložljiva
Poreklo CN(Izvora)
Slog Sodobno
Material Poliester

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni