Britje Krtačo Skledo Moški Obraz Čiščenje Orodja Iz Nerjavečega Jekla Britje Krema Milo Za Britje Skledo Vrč Moški Obraz Čiščenje Mila Skledo

Nov izdelek

€2.75

€3.93

-30 %

Na zalogi

Oznake:

rezilo qshave, britje krtačo, britje brush set, skodelico kave, ročno milo, yaqi band krtačo, razor yaqi, britje skledo, črno za britje skledo, britje pokal qshave

To je odličen za britje skledo iz nerjavečega jekla je dober partner za britje, popolnoma uporablja za namestitev krema za britje/soap/krtačo, koristno za vaše brado čiščenje.

Značilnosti:

[Dober partner za britje] Popolnoma se uporabljajo za namestitev krema za britje/soap/krtačo, koristno za vaše brado čiščenje.

[Gladko površino] Gladko površino znotraj in zunaj skledo, nežen videz.

[Lepe izdelave] Lahek, trden, varstvo okolja.

[Visoko kakovost materiala] nerjavečega jekla Visoke kakovosti materiala, odpornega na korozijo, trpežna, za daljšo uporabo.

[Enostaven za čiščenje] Anti-drži, z ročico, enostaven za čiščenje, priročen za uporabo.

Specifikacije:

Tip: Za Britje Skledo

Material: Nerjaveče Jeklo

Barva: Srebrna

Postavka Velikost: Pribl. 8.6 * 5 cm / 3.3 * 1.9 v

Element Teža: Pribl. 40g / 1.5 oz

Paket Velikost: Pribl. 9 * 9 * 5 cm / 3.5 * 3.5 * 1.9 v

Package Teža:Pribl. 48 g / 1.6 oz

Package Seznam:

1 * Za Britje Skledo

Pri uporabi Depozitni,Vaš denar je varno deponiran v vaš račun.Denar, ki se bodo sprostila, da nam samo po tem, ko boste potrdili, dostave,Plačila mst biti vložen v 3 dneh od naročila.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,Prosimo, počakajte nekaj munutes in poskusite znova.

Potrdite Naslov, Polno Ime

Vsi izdelki bodo testirali strogo pred odpremo.Mi ladja v Orgon.si je naslov SAMO.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Aliespress se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.Najlepša hvala za nakup od nas!

Mi ladje po vsem svetu z EMS,DHL,FedEX,TNT,Epacket,China Post,HK Post in tako naprej.Mi smo nezmožen za nadzor čas dostave ker je obdelana z Thire-Stranka storitev,Vendar če na parceli ni prispejo v predvidenem roku,Prosimo, da nas kontaktirate,Wewill vam pomaga, da sledenje in vam dober odgovor.Sledenje URL:http://www.17track.net/

Element Teža Approx. 40g / 1.5oz
Številka Modela Britje Krtačo Skledo
Blagovna Znamka abody
Postavka Vrsta Britje Krtačo
Material Nerjaveče Jeklo
Velikost Approx. 8.6 * 5cm / 3.3 * 1.9in

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni