USB LED Nočna Lučka Lučka za Mehko Silicij Touch Senzor Dinozaver 1200 mAh 8 Ur Delajo Otroci Lepe Luči Novo Leto Odlikovanja

Nov izdelek

€12.17

€18.73

-35 %

Na zalogi

Oznake:

angel blazino, napad titan, velikonočni dekor, sailor moon bat, lučka led, disney princess, človek glušnika, anime odbojka, krpo naruto, med nami plushi

Iščete cute darila za otroke, dojenčke dekleta, fantje?Presenetite jih z Srčkan dinozaver noč svetlobe.Čudovit dinozaver design,ročni velikost,oči prijazen 7-barvni LED, je vaša najboljša izbira, kot darilo za rojstni dan, Božič darilo, darilo za novorojenčka otroci dojenčki dekleta fantje.Narejen je BPA-Free hrane silikona, precej varna za vaše otroke.Vgrajen 1200 mAh baterija za ponovno polnjenje podpira do 12-urni prenosno uporabo, ki ponuja vso noč spremljevalec.Dajejo Prijeten Spanec za Dojenčke in Otroke.

DINOZAVER IGRAČE ZA OTROKE: To je kot nalašč dinozaver igrače za fante, otroci, malčka, dekleta 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 leto starosti.

SRČKAN DINOZAVER DEKOR: Ta 7-barvna lučka LED je dober dekoracijo za veliko priložnosti.Odlično deluje kot desk dekor za ženske ali teen dekleta, vrtec soba dekor za nove mame in otrok, naselitve Božič stuffers za otroke.

PRENOSNA LED NOČNA LUČKA: 5 cm višina dinozaver lučka ročnih velikosti.Si otroci lahko hoja okoli z njim v nočnem času.Baterije lahko traja 12 ur, ki zagotavlja vso noč spremljevalec za vašega otroka.

VARNO DARILO DOJENČKI LJUBEZEN: Ta sveti dinozaver lučka je BPA-free silikona.To je mehka, brez katerega koli trdega koti in robovi.LED svetlobo obdan s silikonsko proizvaja tople barve, ki so varni za otroke' oči.

SHOCKPROOF: Dobil energična otrok?Brez skrbi, dinozaver je zasnovan tako, da bo shockproof.To lahko vrnete v redno obliko, tudi če je vaš otrok žvečiti ga, squishes to, ali določa na to po naključju.Kaj je več, silikonski pokrov lahko vzletelo iz svetlobe, ki je osnova za globinsko čiščenje.

type4
Postavka Vrsta nočne luči
Blagovna Znamka Free_on
Uporaba Počitnice
Proizvodnja Električne Energije Stikalo
Napetost 5V
Type2
Je Na Baterije, Vključene Da,
type6
Type8
feature6
Je Baterije Potrebno No
feature2
Moč 0-5W
Je Pametno Napravo No
Oblika Živali
type5
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Feature4
Vrsta Baterije LITIJ-IONSKA
Poreklo CN(Izvora)
type7
Feature1
feature3
Type3
feature7
Certificiranje ROHS
Vir Svetlobe LED Žarnice
Telo Material ABS
Type1
Številka Modela Dinozaver Silikonski Noč Svetlobe
Feature5
Zmogljivost Baterije
Je Svetil Vključeni Da,
Vrsta Nočna Lučka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni