18650 baterijo imetnik 74V BMS 20S 30A 100 baterije litij baterija bilance diy ebike električni avto, kolo 18650 baterijo polje

Nov izdelek

€19.23

Na zalogi

Oznake:

20000mah baterije, prenosni bilance bike, 18650 imetnika, usnje polje baterije, 18650 baterijo recharg, heltec lora, sony baterije montažno ploščo, kolo electr, 4s bms lifepo4, vodja 18650 imetnika

Opis izdelka

Največja prednost tega izdelka je, da je varjenje-brezplačno, sestavljeni brez spajkanje na vse, in se lahko neposredno izhod za nameščanje baterije neposredno.Ta baterija je sestavljena iz 20 baterij v seriji, ki so na obeh straneh vezje, ki lahko zmanjšajo količino, učinkovito uporabiti področju vezja, izboljšati učinkovitost-razmerje med ceno in zmanjšati stroške.Vzemite 3000 milliamps na baterijo, kot je na primer vezja polne baterije je 74 voltov, 4s2p je 74v6ah, in 4s4p je 74v12ah, in število škatle za baterije lahko zložene poljubno glede na vaše dejanske potrebe.Varstvo ploščo, ki ima funkcije za polnjenje-izpust varovanje, odvajanje trenutna zaščita, temperatura zaščite, napetost, izravnalna in ravnotežje, prebijanje in varstvo trenutna zgornja meja 100a, ki s bilance indikatorska lučka.Vsako vezje je 15A zavarovanja, da če ena baterija ne uspe, to ne bo vplivalo na druge.

Izdelek parametrov

Napetost: Nazivna napetost 74 V, iz 58v, polno 84v Električne energije :To je odvisno od učinkovitosti delovanja baterije

Smer za uporabo

Ob prejemu baterijo je mogoče namestiti neposredno.Orientacija in polarnosti namestitev baterije, veljajo za simbol na vezje.Po tem, ko je baterija nameščena, režo tako, da je v isti smeri, in bakra stolpcu je privit na.Pred kratkim smo ugotovili, da naše polje baterije izdelek je vprašal z veliko strank, ki niso zelo razumevanje uporabite to polje baterije.Tukaj smo dodali novo navodilo za uporabo nasvetov.Zgornji in spodnji plasti se prekriva povečati zmogljivost brez spreminjanja napetosti.Pri nameščanju baterije, pozitivnih in negativnih smernic, baterij mora biti enaka, in pozitivne usmeritve vseh baterije morajo biti na isti strani.Izhodna moč baterije polje se določi učinkovitost baterije.Boljše delovanje baterije, večji izhodni tok.Napetost, ki se bo spremenilo v baterija polnjenje ali praznjenje proces in varstvo tablice izdelek nima funkcije stabilno izhodno napetost.Napetost baterija je polna različnih, iz baterije po praznjenje, tako napetost spremeni.

Prvič, ugotoviti, zmogljivost, ki jo potrebujete.

1. Če ga uporabljate kot čista baterije za shranjevanje energije, bi vsakega baterije 3000 mah (3AH) in navadni litijeva baterija nazivni na 3,7 v, na primer, s 100% idealen učinkovitost konverzije. (1) 3s je 3,7 v:* 3 oddelek =11.1 v velikost 3000MAH energije 3.7 u 6 oddelek 3AH=66 6WH. (2)6s vsako plast je 3,7 v:*6 oddelkov =22.2 v velikost 3000MAH energije 3,7 v:*6 oddelkov *3AH= 66.6 WH. (3) glede na vaše zahteve za zmožnost kupiti ustrezno število plasti. 2. Morate vedeti, moč življenja aparata, če ga uporabljate kot rezervni vir napajanja ali kot rezervna baterija za uARS.Bodite vsak battery3000 mah (3AH), redni litijeva baterija ocenjena na 3,7 v, 100% idealen učinkovitost konverzije. (1) 100w električne naprave potrebe 100WH/ 11.WH =9 baterije za 1 uro. 100w električne aparate uporabljajte 2 uri potrebujete: 100wH 2/ vsak 11.1 wh = več kot 18 baterije in tako naprej. (2) uporaba 500w električni aparati za 1 uro: 500wH/1, 1.1 wh na enoto = več kot 45 baterije. 500w električne naprave, potrebujete :500wH'2/ 11.1 wh na enoto = več kot 90 baterije in tako naprej. (3) odločijo za različne Številke plošče po poznavanje število baterij.

Po poznavanje zmogljivosti, je treba ugotoviti, napetost ali napajalnik način aparata.

(1) če ga želite uporabiti kot polnjenje zaklad za mobilni telefon ali druge SB polnilnik, morate kupiti buck usB modul za uporabo 12 ali 24v buck na 5v (na voljo v tej trgovini). (2) če želite napajanje dc naprave ali module, ki jih potrebujete za nakup booster modules če je napetost naprava je visoko in napetost baterije polje je nižja od napetosti baterije polje.Če je napetost aparata je v območju polje baterije napetost, boste morali kupiti napetost dviganje modulov.Zgoraj je polje baterije izhod z uporabo nasvetov.

Tukaj so baterije polnjenje nasveti:

1. Polnjenje omejitev polje baterije protection board je 8A.Polnilni tok vsako plast baterija ni priporočljivo, da sme preseči dveh amperov.Če je dvoslojne baterije, je priporočljivo izbrati polnilnik v 4A.In tako naprej, če trenutno je previsoka, bo to povzročilo baterija segreje ali škodo. 2 polnilnik mora izbrati konstantnim tokom polnilnik, lahko ne izbere konstantno napetostjo napajalnik, stalna napetost napajanja bo povzročilo velik akumulator toplote. 3. Če ni polnilnik z ustrezno napetost ali pa samo stalne napetosti napajanja, lahko izberete naš konstantnim tokom dvigovanje napetosti modul, če želite spremeniti navadne konstantno napetost napajalnika v nastavljiv trenutno konstantnim tokom napajanje. 4. Če uporabljate sončne celice za polnjenje baterije, morate pripraviti svoje regulator napetosti modula.Če je izhodna napetost solarnih panelov je prenizka, morate dodati napetost booster modul; če je izhodna napetost solarnih panelov je previsoka, morate dodati napetost korak navzdol modul.

DIY Dobave ELEKTRIČNI
Blagovna Znamka Heltec Avtomatizacije

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni