200 Določa 9.5 mm 10 Barv, Kovin, Vile Obroč Gumbi pritiskači Grommets Kit Pripenjanje Zapiralo, ki ga Klešče Obrti Ročno Orodje za Oblačila

Nov izdelek

€12.77

€16.37

-21 %

Na zalogi

Oznake:

mini strani pritisnite grommet, velik roko, pritisnite, z roko pritisnite hornet, gumb vile, strani tiska, osnove grommet, gumb pritisnite strani, očesce, lee strani pritisnite, pralni snap

200 Določa 9.5 mm 10 Barv, Kovin, Vile Obroč Gumbi pritiskači Grommets Kit Pripenjanje Zapiralo, ki ga Klešče Obrti Ročno Orodje za Oblačila Specifikacija

-Okolju prijazen material, nestrupen, nerjavnimi in trajne.

-Uporaba za DIY, Popravila.Kot so baby plenic, dežni, jakne, kape in še več.

-Odličen kit za obdelujete ali šivanje projektov.Uporabite svoje ideje, da lepe umetnosti in obrti, kot dobro darilo za ljudi, ki jih skrbi.

-Kot nalašč za srajce, jeans, jakne, torbe in druge obrti.

-Skupina štirih.

Gumbi: 10 barv

Material Gumbov: Baker

Premer Vile sponke: Pribl. 9.5 mm/0.37"

V klešče nastavite dolžina: 145mm/5.71" Funkcija

1.Ta komplet vsebuje 1 Klešče+ 800pcs(200 Set)9.5 mm pisane vile ring+2 rezervna guma+1 izsekavanje orodje.Kot nalašč za najbolj tanjši šivanje tkanine.Niso namenjeni za uporabo z debelejši ali gosto tkanih tkanin.

2.10 Barve: modro nebo, rdeča, rumena, oranžna, črna, bela, roza, zelena, svetlo rumena in vijolična, 20 določa snaps vsako barvo; Vsak snap je 9,5 mm/ 0.37 cm v premeru.

3.V klešče enostaven za uporabo, primeren za montažo na 9,5 mm Votla / Trdna Vile sponke, lučka, nastavite dober pritisk na njega.Primerna za popravilo čevljev, otroška oblačila, DIY obrti in druge tkanine, izdelane predmete.

4.Enostavno shranjevanje: vse 200 sklopov vile snaps in določitvi namestiti orodja, ki so postavljeni v jasno škatla za shranjevanje z odstranljivo ploščo za ločeno teh oddelkov, priročen, da bi našli želeno tisti, hitro.V klešče in drugo orodje, ki se ne shrani v polje.

5.Izdelki vsebujejo majhne sestavne dele, za varnost prosimo, da te izdelke izven dosega otrok, da preprečite nenamerno pri zaužitju.In če ste prvič emisij to, predlagamo, da lahko vadite z nekaj nezaželenih oblačil.Opozorilo:

-V plier so primerni LE za storitev pritisni in Kovinskih Vile Obroč Gumb.Prosimo, ne pritiskajte drugih.

-Ko uporabite klešče, prosimo, ne pritiskajte preveč, ali vas bo bolelo vaš roke.Paket vključuje

1x 200Sets Kovinski Vile Obroč Gumb

1x Klešče

1x orodje za Štancanje

2x Rezervne Gume

Podrobnosti kaže

Ime Izdelka Kovinski Vile Obroč Gumbi
Oblika KROG
Material Kovine
Kovina Tip Medenina
Poreklo CN(Izvora)
Tehnika Prevleka
Slog flatback
Nastavite Vrsto Da,
Funkcija Okolju Prijazno
Vrsta Izdelka Gumbi
Gumb Vrsta Pripni Gumb
Dekoracijo NOBEN
Vrsta Debelo No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni