Ženske Pasu Trener Korzet Telovnik Telo Oblikovalec Cincher Shapewear Grelni Športni Girdle Neoprenske Savna Tank Top Faja Shapewear

Nov izdelek

€8.21

€16.42

-50 %

Na zalogi

Oznake:

wasit trener telovnik, korzet vrh, neopren človek, obraza parnik, rit shapewear, ženski športni copati ženske, kopel savna, oblikovalec, pas trener sa, znoj brezrokavnik ženske

Opis

Shell:Polyester100%;Obloge:Neoprene100% (Ročno Pranje, Visi Suho, da se Ohrani Oblika in Elastičnost ) Kavelj in Oči zaprtja DODATNO TRDNO NADZOR :Ta obleka tank zgornji del je opremljen s 4 vrstic kavelj in oči zaprtje in 2 nastavljiv ramena ,lahko to zagotovi trebuh nadzor shapewear lahko prilagodi sliko na najbolj meri,da bi ga strožje ali ohlapna, ko jih potrebujete,vam peščena ura slika.MOČNA PODPORA :prilagodljive in trpežne 4 spirala jekla kosti za pas cincher podporo vam pomaga izboljšati držo,relief pasu bolečine in smooths vse kep in udarci,in obdržati vaše vretencu, ravne , izogibajte se tudi uteži telovnik iz voznega gor, ko ste sedež, ali premakniti,zagotavljanje trdno trebuh, nadzor in močno podporo za hrbet.UDOBNA IN LAHKA TEŽA MATERIALA:Ta pas usposabljanje šport telovnik je narejen iz premium Najlon/Spandex mešanica materiala ,zelo gladka & mehko?nevidni pas hujšanje korzet ujema s katero koli kombinacijo korzet vrhovi s trakovi ali sploh lahko nosite pod vsakdanje obleke, kadar gredo na zabavo, delo ali telovadnici, primerna za vse priložnosti.POVEČALI OBLIKO VAŠEGA PASU:znanstveni design in stiskanje vrh nazivni pasu trener obliko trebuh & določa pasu ,spljoštiti trebuha, podjetje trebuh, prisiljeni privijte telesne maščobe, maščobe gostoto, povečali za doseganje peščena ura slika.nato doseganje in vzdrževanje dobre drže.UČINKOVITO POPORODNO OKREVANJE :joga telovnik perilo pomaga povečati termo dejavnosti in nežno dvigala underbust, in prinaša trebuh nadzor takoj po prilegal.To poporodna trebuh pas pomaga, da dobite hitreje post nosečnosti predelave, zmanjšanje otekline, podporo jedro trebušne mišice in vračanja maternice v prvotno velikost prej,idealno za zagotavljanje stiskanje in podporo za po nosečnosti ali po abdominalno kirurgijo.

4 VRSTIC KLJUKE za ZAPIRANJE DESIGN

Dvojno vzdrževanja zračnega tlaka, zaradi česar je strožji ali ohlapna, ko želite.To pomaga zmanjšati 3-5 cm v pasu samo z prilegal.

NASTAVLJIV PLEČETOM TRAKOV

Zasnovan kot U-vrsta odprtih bankrot slog z nastavljivimi naramnicami.Učinkovito prsi push up in podjetje, nadzor pod pazduho nazaj ohlapne maščobe.

NADGRADNJO IZGOREVANJE MAŠČOB TKANINE

Pas usposabljanje telovnik je izdelan iz visoko kakovostnega 100% Neoprena, ki je zelo prožen, zračen in zelo vlage.

Dobrodošli v naši trgovini Da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: Orgon.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih Orgon.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. Orgon.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Feature5 Visoko kompresijsko smooths in sculpts vašo postavo
Shapewear vrhovi
Feature3 Omogoča takojšnje trebušne stiskanje za trebuh, nadzor
Shapewear1 Ženske Pasu Trener Korzet Zadrgo Telovnik
Vrsta Tkanine Saten
barve Črna/Nude
Shapewear3 Neoprenske Savna Znoj Pasu Trener Korzet Brivnik Telovnik
Shapewear8 Znoj Telovnik za Ženske Neoprenske Savna Obleka Tank Top Telovnik
Shapewear7 Ženske Pasu Trener Korzet Telo Oblikovalec
Nespodobno Sliko No
Spol ŽENSKE
Shapewear2 Telo Oblikovalec Cincher Tank Zgornji Del
Številka Modela 05
Velikost S/M/L/XL/3XL
Debelina STANDARD
Shapewear4 Pas Cincher Oblikovalec Vitkejši
Dostava Od Kitajska, Zda
Spolnost No
Feature4 Izboljšanje drže in zmanjšanje bolečin v hrbtu
Nadzor Ravni Podjetje
Priložnosti Stranka, delo ali telovadnici, primerna za vse priložnosti
Poreklo CN(Izvora)
Shapewear6 Športne Vadbe Body Shaper
Design Zadrgo Kljuke & Oči
Feature2 Zmanjšati obseg pasu in poravnavanje trebuha
Postavka Vrsta Oblikovalci
Blagovna Znamka miss moly
Dekoracijo NOBEN
Funkcija Zbrali Prsih, Zaprta prsih maščobe, da bi prsih bolj pokončno.
Material Shell
Shapewear5 Pas Trener Cincher Underbust Korzet za hujšanje
Feature6 Zreducirati sredinsko presek,svoje vitko telo curval

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni