Zlitine 2pcs zadnji šok stolp za rc hobi model avtomobila 1-10 ECX 2WD serije nadgrajeno na hop-up delov,

Nov izdelek

€10.65

€19.71

-45 %

Na zalogi

Oznake:

airsoft hop, rc avto zadaj, mn99, electr šok, rgt ex86100 nadgradnjo, rc orodje, priključek ec5, arrma senton, KYX, hobi orodij za modeliranje

2pcs zlitine zadnji šok stolp za rc hobi model avtomobila 1-10 ECX 2WD serije nadgrajeno na hop-up delov,

Značilnosti:

Zamenjava plastičnih Delov# ECX1020,ECX331001,

Težko anodiziranega barva,CNC strojno obdelani PTFE-prevlečen utrjene zlitine 6061-T6

Lahke aluminijaste zlitine material je vzdržljiv in izboljšuje splošno učinkovitost šok stolp

Na voljo v modra, rdeča, navy blue, silver barve,

To je paket en dodaten šok stolp.Poleg super izgleda, aluminij zlitine ne bo flex toliko, kot plastika pod stresom ali v visokih temperaturah okolice.

Specifikacija:

Združljiv z:

blagovna znamka: Obzorja ECX, zaporedna številka: ECX03430T1.T2 ECX03056 ECX03431T1.T2 ECX03055 ECX03028T1.T2 ECX03029T1.T2 ECX03314 ECX03048T1.T2 ECX03354 ECX03034 model: Cirkus/Cepin/Brutus/Vezja/AMP MT/AMP DB/AMP ZDROBIMO/K&N Muka 2WD,tip: desert buggy, pošast tovornjak, kratkoročno seveda...

Material : Aluminij Zlitine

Barve: modra, rdeča, navy blue, silver barve,

Paket Vključuje:

1pcs zadnji šok stolp

Opomba:Preverite, ali je posebni model priročnik za združljivost,ali pa nam pišite

Spoštovani kupci , hvala za vaše nakupovanje v moji trgovini , naša trgovina je v naši Tovarniški Trgovini , in imamo lastno RC blagovne znamke in tovarne ,če ste zainteresirani za naše izdelke in želite kupiti več,ali Želite prilagoditi proizvode , lahko bi zapustili sporočilo in stik z nami koli , in vam bomo ponudili več konkurenčni ceni od skupnih maloprodajnih prodajalci

O Izdelkih

O tem, Barva : Kovinsko proizvodov so bile obarvane z anodnih oksidacije zdravljenja .Včasih barvo, ki bo malo drugačen, kot anodnih oksidacije zdravljenja .Upam, da veste, preden jo da.

O Nič : zato, Ker je kovina, ki je zelo enostavno, da se popraskal.Kovinskih izdelkov lahko nekatere napake na površini, kot so praske.Upamo, da so vaše razumevanje.

O Različnih Šaržnih procesov: morda vsake serije, ki se bo postopek nekateri differents z nastopom, to ne vpliva na izdelke, ki delajo.Upam, da veste, preden jo da.

O Dostavi Naslov 1. prosimo, potrdite, pravilen naslov pred vrstnem redu .Če želite spremeniti naslov po naročilu , prosimo, prekliči, in so novo naročilo z ustreznim naslovom . 2. prosimo, da ponudbo na naslov v angleškem jeziku.Analphabetic sistem naslov ne bo poslala shipping company .In to bi lahko bilo prekliči .Orgon.si Premium Dostava V Ruski Kupec 1. Prejemnik Ime žganci biti potni list ime. 2. Mesec vrednost bi morala biti manj kot 1000 evro in težo, ki mora biti manjša od 31kg .Ali boste morali plačati davek . 3. Količina izdelka v enem velikosti ali barve , ne sme za več kot 5 osebnimi računalniki .Ali boste morali plačati davek . 4. Po Odpremo Naročila, prevoznik, vas prosimo, da ponudbo številka potnega lista , potnega lista ime in potni list Datum Izdaje .In imate, da prijavljeni carinjenje licenčne pogodbe online.

1.Stik z nami za vračilo v 15 dneh, če ne boste prejeli po 60 dostave dni.

2.Ponudba številko za sledenje, ki je sledenje podatkov .

3.Resent če izdelek razdelimo v ladijski promet.

Velikost 1/10
Lestvica 1/10
Nadgradnjo Deli/Oprema Okvir
Štiri-kolesni Pogon Lastnosti Shell/Ohišja/Krilo/Vodja
Uporaba Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
Medosno razdaljo Vijaki
Za Tip Vozila Avtomobili
Orodje Dobave Orodja
Blagovna Znamka RCAWD
Ime izdelka zadnji šok stolp
Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave Daljinski Upravljalnik
RC Deli & Accs Priključki/Ožičenje
Številka Modela R-ECX1020
Tehnični parametri Vrednost 10
Material Kovine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni