3,5 mm Anti-sevanje Slušalke z Mikrofon Stereo Glasbe, Slušalke Zraka Cev V uho Zmanjšanje Hrupa Line Nadzor slušalke za telefon

Nov izdelek

€14.79

€19.21

-23 %

Na zalogi

Oznake:

Cowin E8, air bud, audio technica, dropshipping 2020 vroče prodaja, senfer, i900000 max, ojačevalnik docooler, earphon, microphon, philips airphone

3,5 mm Anti-sevanje Slušalke z Mikrofon Stereo Glasbe, Slušalke Zraka Cev V uho Zmanjšanje Hrupa Line Nadzor slušalke za telefon za iphone

Škode iz mobilnih naprav, ki sevanja je neviden in kumulativni proces.Elektromagnetno valovanje absorbira v telo je težko, da bi se sprostila, ki je škodljivo za naše možgane, sluh, oči, kožo, zelo nezdravo.Da bi rešili ta problem, smo izumili Sevanja Prosto Slušalko, ki je možganov zaščitna od dnevnega mobilni telefon življenje.Lahko uživajo v čudovito glasbo v zdrav in varen način z našo Anti-sevanje Slušalke.To je majhna, pametne in ultra-varno slušalko, ki vas ščiti od skoraj vseh elektro-magnetno sevanje, ko poslušate glasbo.FC12 Zraka Cev Anti-sevanje Slušalke, je vaša najboljša izbira za zdravo življenje.

FC12 Značilnosti:

[Sevanja Prosto Function] Kovinsko oklopljenega žice, dual sonic koncentrator, št magnetno polje sevanja kovinski votlino, in se zračna cev, popolnoma doseže 98% zmanjšanje Sevanja, ki je primerna za različne ljudi, kot so otroci, nosečnice, itd.

[Perfect Sound Quality] Vgrajen kvaliteten Mikrofon in Zvočnik, ki vam ponuja odličen zvok in jasno komuniciranje učinek.

[Priročno, da nadzoruje svojo glasbo in klice] FC12 Slušalke je opremljen s funkcijo gumbov, ki vam omogoča enostavno nadzorovati svoj glasba.Prav tako podpira prostoročno z visoko-kakovostni razred mikrofon, temeljito nastavitev proste roke pred sprejemom klica med vožnjo.

[Udobno nositi] in-ear slušalke, svoje naušniki z mehko in prijazen do kože vještačka usnje ima veliko prepustnost in je udobna za nošenje, in lahko močno izolacijo zvokov okoli vas.

[Celoti Združljiv] Uporablja mednarodna standardna vrata (CTIA), visoko kakovostnih 3,5 mm vtič, ki je združljiv z večino 3.5 mm audio naprav, kot so, za iPhone 6 6Plus 5S 5 Samsung, Pametni Telefoni, Namizni računalniki, Notesniki, Predvajalnik, MP3 / MP4, mobilni telefon, tablični računalnik, itd.

Opomba: prosimo, da sevanje prosti slušalke proč od ostrih orodij, da se prepreči poškodbe in praske.

Specifikacije:

Številka modela: FC12

Zvočnik Premer: Φ8mm

Občutljivost: 93±2dBSPL na 1KHZ

Frequancy Razpon: 20HZ-20KHZ

Impedanca: 16Ω

Barva: Črna

Dolžina kabla: o 132cm / 4.33 ft (Vključujejo Zraka Dolžina Cevi)

Zračno Cev Dolžina: približno 15 cm / 0.49 ft

Slušalke Teža: 21 g / 0.74 oz

Paket Velikost: 20.2 * 12.2 * 2.4 cm / 7.95 * 4.80 * 0.94 v

Package Teža: 67g / 2.36 oz

Package Seznam:

1 * Sevanja Prosto Slušalke

2 * Par Čepi

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

Nadzor Glasnosti No
Blagovna Znamka docooler
Nepremočljiva No
Nadzor Gumb Da,
Brezžična Vrsta NOBEN
Priključki 3,5 mm
Tip Vtiča Vrstica Vrsta
Odpornost 16ΩΩ
Slog Za V Uho
Sporočilo Žično
Podpora APP No
Certificiranje NOBEN
slušalke 3,5 mm žične slušalke, slušalke z mikrofon,slušalke za telefone
Dolžino Vrstice 1.3 mm
Številka Modela FC12
Z Mikrofonom Da,
Poreklo CN(Izvora)
Vokalizmu Načelo Drugo
Občutljivost 93±3dBdB
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Brezžično No
Funkcija Šumov, v ušesa slušalke z Mikrofonom

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni