Huawei Honor Čepkov X1 TWS Brezžična tehnologija Bluetooth 5.0 Slušalke Nepremočljiva Dvojno Mic šumov, Slušalke SBC & AAC

Nov izdelek

€30.49

€43.56

-30 %

Na zalogi

Oznake:

huawei x1, čast čepkov x1 original, sl tws čepkov, bluetooth receiv, čast, fones sem fio, prenosni auto brezžični polnilnik, ios čepkov, čast x1, uiisii slušalke bluetooth

Huawei Honor Čepkov X1 TWS Brezžična tehnologija Bluetooth 5.0 Slušalke Nepremočljiva Dvojno Mic šumov, Slušalke SBC & AAC

Glavne Značilnosti : Delovni Čas: glasbo Poslušajte/ Klic 5 Ur na brezplačno ( delo s polnjenjem polje do 12 ur ) Litij-Železo Baterija: 55mAh signal slušalke, 550mAh charing polje Mikrofon: 2 Mikrofon klicna zmanjšanje hrupa, kar kliče jasnejše Predvajanje glasbe: (1) Pritisnite R/L gumb za dve zaporedni čas, da začasno ustavite. (2) Pritisnite in držite R gumb za 2 sekundi, če želite predvajati prejšnjo skladbo. (3) Pritisnite in držite L gumb za 2 sekundi, da igrajo na naslednjo pesem.Igrajo: indikator izklopljen.Premor:indikator utripa belo enkrat na vsakih 5 sekund. (Prostornina se nadzira na telefon.) Klic nadzor: Sprejem klica: Pritisnite R/L dvakrat, da sprejmete klic.Visi-up: Pritisnite gumb dvakrat.Dohodni klic odhodni klic, bela lučka utripa, dvakrat za 5 sekund Prekličete odhodnih klicev: Pritisnite gumb dvakrat in bela lučka utripa, dvakrat za vsakih 5 sekund.Če želite zavrniti dohodni klic, pritisnite in držite gumb za 2 sekundi in bela lučka utripa, dvakrat za 5 sekund (prostornina se nadzira na telefonu).Siri in glasovni pomočnik: Če je vaš telefon priključen na telefon, lahko pritisnete in držite gumb tri krat za uporabo Siri.

Pravi Brezžični Čepkov 24 ur Skupaj Predvajanje

6 Razlogov, Zakaj se Boste LJUBEZEN ČAST CHOLCE Pravi Brezžični Čepkov

*Ko ČAST IZBIRA Res Brezžični Čepkov se uporabljajo v povezavi s polnjenjem primeru, ponujajo do 24-urno delovanje baterije, ki temelji na porabo Energije model Cosonic.

24 Ur Kombinirane Predvajanje Zvoka

Z enim polnjenjem, ČAST IZBIRA Res Brezžični Čepkov vam pretakanje neprekinjeno do 6 ur*.Polnjenje primeru ima še tri polnitev, ki vam daje dodaten 18 ur predvajanja.To pomeni, da je čepkov, skupaj z polnjenjem primeru, lahko poda do 24 ur skupaj predvajanje.

Premium Kakovost Zvoka

Fino uglašen 7mm membrana daje jasno, vokal s čisto globok bas, še posebej na srednjih in visokih tonov, skupaj z polnega okusa zvoka na celotnem frekvenčnem območju.

Dual-mic Šumov za Klice

Dve čepkov vključi skupno 4 mikrofone, napaja z Digitalno tehnologijo za Obdelavo Signalov, da se ugotovi, kaj je druga stranka, je rekel in ločeni od zunanjega vmešavanja, tako da lahko poslušate pogovor in ni hrupa.

Nikoli ne Zamudite Utrip

ČAST IZBIRA Res Brezžični Čepkov doseganje bolj stabilno in hitrejše povezave za boljše doživetje zvoka.Hkrati sinhronizacija, tehnologija poganja Bluetooth 5.0 lahko zmanjša zakasnitve, da tako nizko, kot 130ms*.Torej, če ste igranje iger ali gledanju video posnetkov, boste doživeli izjemen in sinhronizira zvok.

Takojšnje Samodejno Seznanjanje Magnetni Polnjenje Primeru

Odprite polnjenje primeru in povezovanje takoj* na vaš pametni telefon brez težav.Ko končate, poslušanje, dal čepkov nazaj v polnilno ohišje z zadovoljno snap zaradi magnetni notranje opreme.

Intuitiven Na Dotik Nadzor

Zdaj imate popoln nadzor nad tem, kaj boste poslušali prav na dosegu roke, zaradi dotik-odziv senzorja najti na obeh čepkov.

Zavedajte tega, Kar se Dogaja

Zavedajte vaši okolici ČAST z IZBIRO Prave Brezžični Čepkov split-tipa.Lahko uporabite tako ali ena slušalka, je vse, na vaše želje.

IP54 Certified Splash & Odpornost na Prah

Z IP54 rating, lahka škropljenjem ali znoj ne more prenehali z bivanjem v coni z vaše najljubše pesmi.Tako ohraniti mirno in rock.

Popolno Prileganje

ČAST IZBIRA Res Brezžični Čepkov so oblikovane z ergonomska struktura primerni snuggly v vaša ušesa za varno, udobno fit.

Seznanjanje Vodnik

Certificiranje CE
Neto Teža O 47.1 g
Brezžično Da,
Zvočnik Impedanca 16 ohmov
Sporočilo Brezžično omrežje
Bluetooth Različice 5.0
Z Mikrofonom Da,
Značilnosti Dvojni Mikrofon za zmanjševanje hrupa
Podpora APP Da,
Slušalka Je Zmogljivost Baterije 55 mAh (typ.)
Nadzor Gumb No
Brezžična Vrsta Bluetooth
Slog Za V Uho
Polnjenje Primeru Zmogljivost Baterije 500 mAh (typ.)
Način Polnjenja Polnjenje primeru
Vokalizmu Načelo Dinamično
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Nadzor Glasnosti No
Poreklo CN(Izvora)
Codecs2 AAC
Nepremočljiva IP54
Številka Modela Huawei Honor Čepkov X1
Blagovna Znamka Huawei Honor
Codecs1 sbc

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni