Kodirnik trakovi za HP Photosmart; Brezžični B110a All-in-one tiskalnik del

Nov izdelek

€8.22

Na zalogi

Oznake:

kodiranje trakovi, hp dv6t, hp b110a tiskalna glava, kodirnik trakovi hp designjet, kodirnik trakovi za hp, 178 km, hp 4622, 178xl, kodirnik trak za tiskalnik, hp 8730w

Prosimo, upoštevajte,

1. Zaradi carinske politike razlike, Če je proizvodnja carine, mora plačati kupec ,kot vzorec, prosimo, pomnite, carinske deklaracije znesek, hvala 2.Če ciljni pripada remote, lahko izberemo drugih načinov prevoza,ali poleg tega, da plača stroške oddaljenih odjemalcev.

uporablja v naslednjih modelov

HP Photosmart; Brezžični B110a(CN245D)

Odpremo In Ravnanje

Naročila so na splošno se pošiljajo na isti dan po prejemu celotnega plačila.(Pon-Sob).Vsi paketi so skupaj s številko za Sledenje.To običajno traja približno 7-25 delovnih dni, da pridejo hitro vse države, če je vaš element, ki ne prispejo pravočasno, se obrnite na nas za skladbo je za vas!

Politika Vračanja

Pišite nam, če se želite vrniti ničesar.Vrne se sprejme le, če je predmet, ki je v novem stanju in z originalno embalažo.Nadomestila so takoj, ko je trgovsko blago, ki se vrne.NE ponujamo nadomestil za vračanje poštnine.Vrne prispevke, ki morajo biti v originalni embalaži in nimajo znak, ki zlorabljajo!Najprej obrnite na nas, če morate vrniti element nazaj!

Stik Z Nami

Najprej obrnite na nas, če obstaja kakršen koli problem z predmeta ali dostavo!Na našo Customer Service čas: 9:00 - 18:00 Pekinga Čas (18:00-03:00 Pacific Čas)!

Blagovna Znamka TIANYING
Številka Modela Photosmart; Brezžični B110a
stanje Združljiv nova
Napetost 220V
Dostava paketa Splošno lndustrial Embalaža
Simbol Ne, trikotnik, kvadrat Smeška

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni