600W 21V Električni Obrezovanje, Škarje za Obrezovanje Škarje Akumulatorske Vrtne Pruner Škarij Veje Rezalnik za Rezanje Orodje + 1x Baterija

Nov izdelek

€40.11

€65.76

-39 %

Na zalogi

Oznake:

vrt pruner, škarij bahco, roko vrtnarjenje orodja, vejo, da obrezovanje orodja, podružnice podružnica, l električna obrezovanje škarje, tulec obrezovanje škarje, balkon, vrt orodje, baterija obrezovanje strižna, akumulatorski obrezovanje strižna

Značilnosti:

1. Zelo Oster in Močan Power: poklicna brezžični obrezovanje strig je kovana iz Švicarskega SK5 visoko ogljikovega jekla in napaja z brushless motorjem.To je zelo oster in trpežna in lahko cut enostavno.

2. Obrezovanje Shear: električni obrezovanje strig je zelo oster in trpežne, in je enostaven za zmanjšanje o 1.2 cm / 30 mm težko podružnic.

3. Embalaža Pribor: Opremljena z 2 ,21V,2Ah litijevih baterij za ponovno polnjenje, 1 x wireless obrezovanje strig, 1 x Litijevo baterijo, 1 x klešče za orodje, 1 x adapter, 1 x ročni, 1 x škatla za shranjevanje.Z dolgo življenjsko dobo, 4-6 ur neprekinjene uporabe, 1,5 ure hitrega polnjenja.

4. Prenosni Ergonomska Oblika: S šuko, non-zdrsa, ergonomska oblika, se ne boste počutili utrujeni po dolgotrajni uporabi.Visoka kakovost, močna, močna in življenjska doba je 3 do 5-krat, da tradicionalne obrezovanje škarje.

5. Široko Uporabo: profesionalni akumulatorski obrezovanje stroj je primeren za vse vrste vrtov, parkov, elektrarne, avtoceste, veliko pašnikov, urejanje okolice, sadovnjaki, rastlinjaki, rezanje grozdja, posajenih rastlin, dreves, itd.

Specifikacije:

Delovna napetost: 21V

Litij-zmogljivost baterije: 2Ah

Polnilnik vhodna napetost: 110-240V

Baterije čas polnjenja: 2-2.5 H

Baterija delovni čas: 4-6H

Nazivna moč: 150W

Največja moč: 600W

Package teža: približno 2500g

Pakiranje velikost: približno 34*9.5*24 cm/13.39*3.74*9.45 palčni

Delovno okolje temperatura: -10°C-60°C

Obrezovanje obseg:

Rezilo rez velikost: približno 10 mm/0.39 palec, približno 15 mm/0.59 palec, približno 20 mm/0.79 palec, približno 30 mm/1.18 palca.

Navodila za uporabo:

Izdelek uporabo, vzdrževanje in začetek delovanja:

1. Odprite paket in vstavite baterijo v baterije, električne škarje.

2. Vklopite nadzor moči stikalo in delo lučka zasveti zeleno.

3. Stikalo za vklop je aktiviran prvič, in sproži se nenehno potegnil dvakrat za vstop v stanje delovanja.

4. Normalno rezanje, pritisnite tipko za rezilo stroj za zapiranje.Rezilo je zaprta.Pritisnite sprožilec za več kot 5 sekund in rezilo je zaprta.

5. Pred delom, pritisnite sprožilec, ki v presledkih, da zaprete rezilo brez obremenitve večkrat, da preverite, ali je normalno.

6. Začetek dela po normalni.

7. Ko se naprava preklopi v stanje delovanja, rezilo velikost je mogoče prilagoditi glede na premer rez vej: to je priročno za delo v majhnem prostoru.V prvi prestavi, prvo orodje je na rezalni rob odprtine velikosti je približno 10 mm/0.39 palčni, v drugi prestavi, indikator zasveti, 1, 2 orodja, je na rezalni rob odprtine velikosti je približno 15 mm/0.59 cm, tretji prestavi 1, 2, in 3 orodje luči so prižgane, in rezalni rob odprtine velikosti je približno 20mm/0.79 palca.V četrti prestavi, luči, 1, 2, 3, 4, in na rezalni rob odpiranje je približno 30 mm/1.18 palca.

8. Da pritisnete sprožilec za več kot 5 sekund, spustite sprožilec in rezilo je zaprta in ni več odprta, jo izklopite, odstranite baterijo, organiziranje, čiščenje in pakiranje.

Seznam Vsebine:

1 x Wireless Obrezovanje Strižna

1 x Litijeve baterije

1x Klešče za Orodje

1 x Adapter

1 x Škatla za Shranjevanje

2 xblade

1 x Ročni

Funkcija 5 Podružnica Rezalnik Za Rezanje Orodje
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)
Obrezovanje Orodje Tip Drugo
Funkcija TFT
Funkcija 4 vrt pruner
Blagovna Znamka VAHIGCY
Funkcija 1 Električni Obrezovanje, Škarje Za
Funkcija 2 Obrezovanje Škarje
Litij-zmogljivost baterije
Material Kovine
Baterija delovni čas
Nazivna moč
Pruner Tip Bypass
Funkcija 3 Za ponovno polnjenje
Številka Modela Električni Obrezovanje, Škarje Za
Delovno okolje temperatura
Package Teža
Baterije čas polnjenja 2-2.5 h
Največja moč
Končna Premazan
Polnilnik vhodna napetost
Delovna Napetost

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni