Osebni Inteligentni Massager Užitek vibrator za moške erotične igrače Nosljivi Vibes App Remote Control игрушки секс вибратор

Nov izdelek

€9.68

€15.12

-35 %

Na zalogi

Oznake:

mod, prostate massager, dildo človek, seks igrače, vaginalne kroglice daljinsko vibrator sex igrače za ženske, vibe smo, noge pranje, masturb, okvirji nosljivi, faak sesalno, app igrača

Osebni Inteligentni Massager Užitek vibrator za moške erotične igrače Nosljivi Vibes App Remote Control игрушки секс вибратор

Lastnosti : Močan Palico, Vibratorji ima visoko moč motorja, vam 10 Več hitrosti Vibracij, da prilagodite intenzivnost za vaše potrebe.Nepremočljiva design omogoča enostavno uporabo tudi pod tušem.Naše palico massager je izdelan iz zdrave silikon, ABS plastike in kovine.Mehko, brez vonja in varen za uporabo, kožo-kot občutek, zagotavlja boljšo izkušnjo za masažo.Smiselno krivulja design, preprečevanje masaža se počutijo bolj udobno!

Informacije o izdelku : Material: silikon /ABS Teža: 26 g Frekvenca: 10 pogostost Uporabe čas: 1h čas polnjenja: 1h Nepremočljiva ocena: IPX7 Vsebina: lignji nosljivi vibrator /USB kabel za polnjenje/navodila za uporabo tipk : 1. Ročni način: dolgo pritisnite ""odprite ključ"" na hrbtni lignje, za 1,5 sekunde za vklop in izklop stroja, indikatorska lučka sveti, in kliknite na tipko preklop na frekvenco. 2. APP način: dolgo pritisnite ""odprite ključ"" za 1,5 sekunde, da vklopite in izklopite stroj, in lučka bo vključena.Odprite program hkrati.

Izdelek polnjenje : izdelek je pinhole vodotesno odprtino za polnjenje, polnjenje glavo je vstavljena v stran polnjenje luknjo za majhne lignje, in s priključkom USB lahko polnite z polni vrečko, prenosni računalnik in tako naprej.Stanje polnjenja: lučka utripa, da nakazuje, da se baterija polni, in stalna lučka označuje, da je baterija polna.Čiščenje in vzdrževanje Pravilnega vzdrževanja lahko podaljšali življenjsko dobo izdelkov.V vodi topne maziv lahko uporablja.Prosimo, pranje s toplo vodo in milom.Ne uporabljajte alkohola ali jedke detergentom.Prosimo, da je ta izdelek v hladnem in suhem prostoru, ne na soncu.

Package Seznam: 1x Vibrator 1 x Kabel za Polnjenje

Zasebnost Zagotovljena: Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.Mi bomo poslali vaše izdelke v skrivnost pogoj, embalaža, brez slike in besede o seksu.

Opomba: 1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka, hvala. 2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Material Silikonski
Blago Certifikat Kakovosti ce
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Analni Dildo Adult sex igrače za Ženske vibrator butt plug silikona
Priložnosti Ne morem nositi v javnosti
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Blagovna Znamka STNHOG
Sezona štirje letni časi
Velikost as the picture shows
barve Barva
za ljudi, Par/ženske
Vrsta G-Spot

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni