G Spot za Daljinsko Sex Igrače za Žensko Klitoris Bedak Metulj Vibrator Metulj Vibrator Pisarna Kino Skrite Vibracijsko Masažo

Nov izdelek

€16.27

€31.90

-48 %

Na zalogi

Oznake:

moški ženska igrače, žice vibrator daljavo, skrite seks, seks igrače, vibrat, g spot, fuckmachine ženska, klitoris sesati, dildo bedak, sex igrače ženske klitoris bedak

O tem, da je izdelek:

1---------Linearni komponente in SUPERIER silikona, ergonomsko oblikovana, da ustvarite ta edinstven modni klitorisa vibrator z mehko in aerodinamično obliko, ki se odlično prilega v vaš intimni del.Telo-varno silikonom naredi na dotik bolj udobno in varno!

2---------Daljinski nadzor in vibracije - vibracija način je močnejši, taunting njen klitoris in izzivanje najmočnejši dražljaje, ki ji daje izjemno vrhunec.Kombinacija daljavo in nosljivi kontrol pomeni, svoj vrhunec je ne omejeno na, soba..

3----------šepet je precej - ta daljinski stimulator klitorisa je poredna skrivnost skrita v njeno spodnje perilo, z vibracijo znesek 40dB.Ali želite še več zabave v vaše spolno življenje?Ščegetavčka vibrator je odlična igrača za avanturo v pisarni, nakupovalni ulici ali kateri koli drugi javni mesto!

4-----------100% nepremočljiva in hitro polnjenje - stimulator klitorisa je izdelan iz varnostnih silikona za telo, je brezhibno in vodotesna, primerna za tuš/kad obleke.Magnetni hitro polnjenje zagotavlja s stalnim in varen vir energije.

5-----------Skrbno pakiranje in 100% jamstvo za zadovoljstvo - Preko zaupno dostave, zavzemamo se za vodenje naše stranke, " informacije, zaupne in pakirani skrbno za zagotovitev zasebnosti.

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan. (Prosim, ne vas prosimo, da dajejo slab pregled ali nevtralen komentar, se prosimo obrnite na službo v času, prepričani smo, da je izmenjava boste dosegli boljše rezultate.Hvala)

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo.

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, komunikacija je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Velikost 80mm*45mm
Številka Modela I4
Vrsta G-Spot
Izdelek materiala Koži prijazen silikon
Spolnost No
Hrup Manj kot 43 decibelih
Nespodobno Sliko No
Vibracije Način 6 Načini Vibracij
Značilnosti Izdelka Vibrator metulj
Paket Zasebnost paket
Postavka Vrsta Vibratorji
Blagovna Znamka WOWYES
Blago Certifikat Kakovosti ce
Nepremočljiva Da,
Način Polnjenja Polnjenje prek kabla USB
Material Silikonski

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni