Baby Voziček Vode, Skodelico Imetnika Večnamensko Ustvarjalne Baby Voziček, Oprema Mobilni Telefon Polje Mleko, Steklenico Vode Imetnik Pokal

Nov izdelek

€3.81

€5.21

-26 %

Na zalogi

Oznake:

pijača imetnik voziček, dreambaby voziček posnetki, baby crip, nuna voziček držalo, steklenico imetnika voziček, držalo za telefon v voziček, baby steklenice slame, sprehajalci otrok, dojenček, prodaja voziček, držalo za telefon za voziček

Bullet Točk:

1、Visoko kakovostnega Materiala: iz okolju prijaznega ABS materiala, pokal steklenice, je varna in je brez vonja.To je bolj trajno, varnejše in bolj varno.

2、Multi-funkcionalne Držalo: 2-v-1 skodelico imetnika lahko shranite steklenico vode in mobilnega telefona pod 6.0 cm za potrebe dojenčkov in mater ob istem času.Z njim se lahko potovanje enostavno.

3、Stabilno Postavitev: Z vgrajenim elastična pritrditev bar, skodelico imetnika lahko določi pokal telo in bi preprečili spadajo na trnova pot.

4、Široko Uporabnost: izdelek je močno združljivosti, se lahko namesti z okrogle ali ploščate palice, primerna za 90% voziček za namestitev.Primeren je tudi za invalidski vozički, kolesa, električni skuterji.

5、Preprosta Vgradnja: lahko se določi, obroč,-in-zanke fastners posnetek na ročaj suotable voziček in namestiti držalo.

Specifikacija:

Ime: Otroški Voziček Držalo

Material: ABS plastika

Barva: črna

Velikost: o 15 * 12 * 9.4 cm/5.90 * 4.72 * 3.70 v

Teža: približno 270 g

Seznam Vsebine:

Otroški Voziček Držalo * 1

barve črna
Teža About 270 g
Poreklo CN(Izvora)
Ime otroški voziček držalo
Velikost about 15 x 12 x 9.4 cm/5.90 x 4.72 x 3.70 in
Material ABS Plastike
Starostni Razpon 7-9Y
Številka Modela Voziček dodatki
Vrsta Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni