Baby Ropota Jaslice Mobilnih Telefonov, Igrača, Držalo Za Obračanje Mobilna Postelja Bell Glasbeno Polje Projekcija 0-12 Mesecev Novorojenega Dojenčka Baby Boy Igrače

Nov izdelek

€22.57

€36.99

-38 %

Na zalogi

Oznake:

mobil lesa, zibelka igrača, otroška postelja, voziček lesena igrača, otroška postelja imetnika, stojalo za podporo, mobil posteljo igrača, Postelja Bell, otroška posteljica imetnika, baby gonge

Informacije O Izdelku:

Baby Ropota Jaslice Mobilnih Telefonov, Igrača, Držalo Za Obračanje Mobilna Postelja Bell Glasbeno Polje Projekcija 0-12 Mesecev Novorojenega Dojenčka Baby Boy Igrače

Značilnosti:

- Tum na stroj s pritiskom na čas gumb.Tri časovne funkcije, ki jih lahko nastavite za 10/15/20 minut, da se seznanjajo z beby je dobro navado, da se spanje na čas.

- Sluh je prva razvoj ploda počuti, v obdobju novorojenčka, mehko glasbo iz postelje mobile omogoča miren dojenčki: jok manj in spanje boljše.

- Otroška posteljica za mobilne naprave se lahko uporabljajo na posteljo in čas za igranje: od zibelke pesmi in zvoki narave načrta za mirnih časih ali nap čas.V času, ko malčki uživajo svetle barve in čudovit obliki viseče igrače, vesele glasbe, se lahko pridružite se jim in navdihujoče njih.

- To je jaslice mobilne s privlačnimi obeski: igrače na tej glasbeni jaslice mobilne naprave lahko enostavno obrisati z mokro krpo.Plastični tole pa ne bo zlahka absorbirajo dusst kot polnjene turistov.Svetlo obarvano igrače zagotoviti otroka z vizualno stimulacijo, ki furthers kognitivni razvoj.

Specifikacije:

Velikost: 58X36X60cm Material: ABS plastika Moč: LR6 AA 1,5 V baterije*2(vgrajeni)

Paket Je Vključeno:

1 x Otroška Posteljica Mobile

Opombe:

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka, hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Številka Modela Otroške igrače za moške in ženske
Tip 1 otroška posteljica mobile
Starostni Razpon > 3 let
Paket Kompleti
Oblika Živali
Material Plastični
Opozorilo no
Tip 2 baby boy igrače
Spol Unisex
Tip 5 ropota igrače
Poreklo CN(Izvora)
Tip 3 baby mobile
Značilnosti Polnjene
Blagovna Znamka sozzy
Tip 4 baby mobile music box

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni