C-Žarek Linearni Pogon Bundle Kit Diy C-Žarek Linearni Kit, dolžina velikosti 1000 mm z Vrednotijo 23 Koračnih Motornih

Nov izdelek

€60.83

Na zalogi

Oznake:

steper tabela, actuat linearni, openbuild, 3d večino človek, 3d tiskalnik edaja 3 v2, takstar oddajnik, lmk10luu, helicoil kit, fotopolimerskih ploščo, diy mini linearni pogon

C-Žarek Linearni Pogon Snop

Ta C-Žarek Linearni Pogon bo zagotovil y ou z dostopom do izkoristite moč žarkov v vašem Gradi!Pogon Očala: Potovanja za 250mm različica je 150mm Potovanja za 500mm različica je 400mm Potovanja za velikosti 1000 mm verzija je 900 mm paket Vključuje: s .

Obvestilo: Vlivanje je nov brez izkoristiti To je nesestavljeni kit, kar morate storiti skupščine sami.

Če imate kakršno koli idejo o C-Žarek dolžina, velikost ali katera koli spremembe, pls stik z nami, vas bo podpora v prvič.

Diod 2 10 4 2 2 2 2 1 2 1 2 2 2 4 1 2 1 1 1 Opis M5-Nyloc-Matica M5- "Low-Profile-20 mm M5-" Low-Profile-25 mm M5- "Low-Profile-55mm Alu-Distančnik-3 mm Alu-Distančnik-6 mm Alu-Distančnik-40 mm Prilagodljiv-Spojnik-6 mm-1/4" Ekscentrično-Distančnik-6 mm ACME-Anti-Zračnosti-Matica-Blok 688ZZ-Ob 8 mm-Shim 8 mm-Lock-Ovratnik Mini-V-Kolo-Xtreme-Kit NEMA23-Steper-Motornih-175oz*v C-Žarek-End-Nastavek C-Žarek-prevozi določeno točko-Plošča C-Žarek Linearni Železniškega velikosti 1000 mm ACME,-Vodi-Vijak-1040mm

Ta komplet združuje edinstven C-Žarek linearni železniškega s C-Profilom koncu nosilci in prevozi določeno točko ploščo, plus drugi proti-reža za komponente, da bi preprost linearni pogon.Ta linearni pogon se lahko uporablja na CNC stroja, 3D tiskalnik, ali celo kot kompaktni fotoaparat drsnik.C-Žarek je dodanega alkohola skozi C-Oblike profila, in izkoriščajo V-Igralni sistem na vseh straneh.To omogoča uporabo V Režo in C-Žarek z roko v roki na istem stroju.

V tej linearni pogon kit, z ACME Vodi vijak sistem, ki se uporablja, poganja neobvezno NEMA23 koračnih motor.Ta kombinacija daje veliko moč in natančne gibe.Linearni pogon je na voljo v standardnih dolžinah 250/500/velikosti 1000 mm.Če potrebujete ga za natančne velikosti, razen standardnih dolžin, za dodatni stroški, naše rezanje storitev je na voljo.Dolžina linearni pogon je ne hod.Potovalna razdalja se izračuna tako, da se odštejejo od 100mm dolžina.Standardne dolžine, bo zgoraj so potovalne razdalje 150/400/900 mm.

Vrh Prodaja CNC ki Vam bodo Morda Všeč

--------------------------------------------------------- E-pošta: [email protected] ------------------------------------ ----------- -- -

Plačilo

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova .

Pošiljko

Prosimo, vpišite se MORA UJEMATI Dostava red naslovov.

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni v normalnem času.

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila(Brazilija 60-100days), prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

Davek Na Carinsko

Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključeni v ceno izdelka dostava ali polnjenje.Tistih, ki so stroški kupca odgovornost.Smo ponavadi znamke blaga, za nizko ceno na carinski deklaraciji in se trudimo, da vam pomaga zmanjšati ali preprečiti GST ali V. A. T ali druge uvozne dajatve.Vendar ne moremo zagotoviti, št davek obračunati, kot je odvisna od države, kjer je politika.

Povratne informacije

Bomo skupaj z vami, dokler ne boste zadovoljni.smo iskreno upam, da lahko pustite nas Pozitivne Povratne informacije In 5 Zvezdicami , na katerega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, prosimo, pišite nam prek (Moja Sporočila) ali (Vprašajte Prodajalca Vprašanja), Trgovine manager, pred odhodom iz nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da odpravite vse težave in zadovoljiti svoje potrebe.

Postavka C-Žarek Linearni Pogon Snop
Velikost C-Beam 1000mm
Paket Vključuje Vsi Mehanski Deli videti kot slika
Številka Modela CBK1000
Postavka Vrsta Linearni Železnici
Okvir Material 6061-T5 Aluminija
Blagovna Znamka VEČINA-ČLOVEK 3D
hod 900 mm
C-Žarek Barv Srebrni ali Črni barvi za izbiro

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni