Mat Keramična črna vinil car wrap, super mat črna! mehko in dobro raztezanje film avto nalepke!

Nov izdelek

€86.32

Na zalogi

Oznake:

črna zapestnica keramični, gellak mat črna, 3 6059 m, wv decals avtomobilov, vinil film, airsoft karabin kit, lobanja vinil zaviti listi, avto film zaviti, avto lesene zaviti, anime vinil na avto

Material PVC folije debeline 110 mikronov Javnost papir 120g z zrakom kanalov Roll velikosti 1.52x18m Trajnost 2-3 letih na prostem na Voljo barva Črna

"Visoka Kakovost avto vinil film

"Se lahko uporablja na notranjih in zunanjih površinah avtomobila (cilindri,dostopi, stranska ogledala, in tako naprej)

"Lahko uporablja enostavno na vse skupne avto barve

"Brez ostankov lepila po odstranite

"Zvonilo temperatura:-15c do +150c, UV zaščitena.

"Eko-prijazni materiali

"Enostavno uporabljati in da je treba odstraniti

"Barva: različne barve neobvezno

"Hitro Sprostitev lepilo

"Zelo prilagodljiva zaviti vinil ko toplote se uporablja

"Vodoodporna

"Lahko očistite z milom in vodo

"Enostaven za namestitev, plug and play

"Enostavno odstrani brez ostankov, ne bo škode, poslikano površino vašega vozila

"1. Ukrep vaš avto velikost telesa, in nato razrežite film v različnih velikosti za vsak del .

"2. Očistite površino boste, da deluje, naj bo čisto in suho

"3. Uporabite sušilnik za lase ali toplote pištolo za obliko filma.A squeegee lahko pomagal, da je površina bolj gladka .

"4. Zmanjšanje odvečne film z nožem .

"Namestitev je končano. 1).Potrebne za zavijanje avto.Glavna točka je dekorativne svoj avto, naj bo vaš avto kul in moda.Medtem, vse vinil ima visoko UV zaščito in dobro toplotno zaščito. 2).Ne vinil naredite škodo za avtomobilsko barvo?Vse naše air bubble free kakovosti filmov, ki so narejene z odstranljivo lepilo, to pomeni, ni preostalo.Lepilo, ki se sama ne bo bolelo barve na vse. 3)Koliko metrov bi moral za avto?To je odvisno od tega, deli nameravate zaviti.Celotno avtomobilu, bo morda potrebovala približno 15 metrov. 4) .Kako je namestitev vinil?Vinil je enostaven za uporabo, z nekaj preprostimi orodji, kot so toplotno pištolo in squeegee; lahko preprosto upravljate sami.Če želite popoln namestitev prosim, pridite v strokovni trgovini.

Čas dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev,če ne boste prejeli, vaš element na čas,se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Bomo biti odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki nastane v ladijski promet .

Običajno pošiljajo z DHL, UPS, FEDEX, in TNT.Bo uredil China post in HK objave po zahtevo naročnika.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršno koli vprašanje.Pošto bomo odgovorili v 24 urah, med delovnim dni in včasih je lahko zamik med prazniki in vikendi.Vendar bomo do odgovora vas asap in poskušali naše najboljše, da bi rešili svoje težave.Verjemite nam,vsaka stranka, se vzame kot našo pomembno zaklad 1. Pišite nam, če vas ni na področjih, smo navedene.Ponudili vam bomo najboljšo način dostave in ceno.Za gladko in hitro odpremo, mi lahko ladja predmete flexiblly. 2.Vse brezplačna dostava cena ne vključuje oddaljenem področju.Bomo pridržuje pravico, da za doplačila v primeru, da je naslov za dostavo v samoti. 3. Običajno smo, da račun vrednost nižja od dejanske cene.Vse, razen nam.

Kategorija Nalepke
roll velikost 1.52x18 metrov
Element Širina 1.52cm
Ime izdelka Mat vinil
Air bubble free Da,
Postavka Vrsta Nalepke
barve Keramična Črna
Ime Modela CM-A01S
Vrsta Materiala PVC
Postavka Višina 0cm
Nalepke Umestitev Celo Telo
Blagovna Znamka Carbins
Postavka Premer 0cm
Embalaža Prihaja Pakirana
Postavka Dolžina 18m
Funkcija super mat, saten videti!
Vrsta Lepilo Nalepke
Design Sprememba Barve
Vrsta Nalepke Ustvarjalne Nalepke
Model Oem

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni