DENGJIA Visoko Ogljikovega Jekla, Kovane Rastlinskih&Mesa Kuhar Nož z Rustikalnim Končal Rezilo in Masivnega Lesa Ročaj

Nov izdelek

€31.76

€35.28

-9 %

Na zalogi

Oznake:

knive, nakiri noži, nož twosun, damask nož santoku, kuhinja knive, 7cr17 nož jekla, kuhamo meso, kuhinjski nož set, kuhar slicer, kuharski nož damask

Dobrodošli na DENG NOŽ!Naslednje Nas, da bi Dobili Več Popust

Spoštovani kupci: Ta nož se uporablja predvsem za rezanje,rezanje in rezanje kockasta sadje,zelenjava in zelena listnata zelenjava,meso brez kosti,itd.Ampak prosim, ne uporabljajte ga za zmanjšanje trde hrane.In po vsaki uporabi,prosimo, očistite rezalni z vodo in da je suha,tudi shranite na varno mesto.Življenje nasvet:obrišite malo jedilnega olja na površini nož, da preprečite rjavenje.Končno,Želim vam srečno življenje!

V kinfe je izdelan iz ogljikovega jekla

Ta nož je izdelan iz kombinacije visoke ogljikovega jekla in nizko karbonsko jeklo.Zaradi visoke ogljikovega jekla odloči, ostrino in nizko karbonsko jeklo naredi knfie bolj trpežne.

Sandwitch Plasti

Visoko-ogljikovega jekla v kombinaciji z nizko karbonsko jeklo zagotavlja ostrino in trajnost nož

Podrobnosti Izdelka

Vljudno opozorilo: Priročnik za merjenje,ne bo 1-3cm napake,upam, da boste razumeli.

XP-3 Gospodinjstvo Rezanjem nož

Nož Teža: 320 g O Rezilo Material: Visoko Ogljikovega Jekla Rezilo Dolžina: Približno 19,5 CM/ 7.6 Palčni Rezilo Širina: Približno 10 CM/3.9 Palčni Rezilo Debelina: Približno 6 MM/0.2 Palčni Skupna Dolžina:Približno 30 CM/ 11.8 Palčni Kota: Nad 60° Trdota: 56-60HRC Ročaj Material: masivni les ročaj, dela za varčevanje in non - slip.Ročaj Slog: Krog Ročaj

PS:Če je mogoče, nanesite plast rastlinsko olje na nož telesu, da se prepreči rezilo iz rjavenje.

Navodila Za Vzdrževanje: 1.Nož je treba oprati in očistiti s tekočo vodo po uporabi.Nato suho nož z brisačo in sotre v nož, stojalo ali blok. 2.Nož mora biti shranjena v suhi in zračen kraj, bolj na nož blok. 3.Hranite na nož stran od kislih, alkalne ali katero koli jedke snovi. 4.Da rezilo rob oster nož rezilo rob mora biti oster s ostrenje orodje na ustrezen način, po določenem obdobju.V dodatnih, Brazilija bo naložiti dodatne uvozne dajatve približno 70% na prejemnika, prosim, postavite vaše naročilo previdno !Hvala za vaše razumevanje.

Ustvarjanje koničastimi rezilo

DENG NOŽ je sto let podjetje, specializirano za proizvodnjo kuhinjski noži, vreden vašega zaupanja.Varnost: Zagotavljamo vam, da če boste našli vse težave, ki jih povzročajo ne-človeški dejavniki v novih izdelkih , vas prosimo, da nas kontaktirate, takoj za zamenjavo.pri normalni uporabi, če rezalnik ima težave s kakovostjo, kot so zdrobljen jekla, coiling in poškodbe,prosimo vas vljudno prosimo, da nas kontaktirate v treh mesecih z veljavno računi ali prodajnega potrdila, da nadomestiti z novimi izdelki.

Funkcija Meso Cleaver, Zelenjava
Proizvodnja Centennial Proizvajalec
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje SGS
Ročaj Masivnega Lesa Ročaj
Blagovna Znamka DENGJIA
Parameter 30 cm*19,5 cm*10.5 cm
Poseben Proizvodni proces 2 Kaljenje in Kaljenje
Poseben Proizvodni proces 1 Ročno Kovani
Material Visoko Ogljikovega Jekla
Nož Vrsto Noži Za Rezanje
Številka Modela XP-3
Rezilo Funkcije Zelo Oster in Trajne
Kategorija Ogljikovo Jeklo Nož
Vrsta Kitajski Tradicionalni Nož

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni