Toplotna Moč Kamina Fan 5 Rezilo Toplote Pogon Lesa Štedilnik Ventilator Za Les Dnevnik Gorilnik Eco Friendly Pet listov Ventilatorji s termometrom

Nov izdelek

€25.30

€34.19

-26 %

Na zalogi

Oznake:

ležaja za grafične kartice, toplotna moč peči fan, ventilator poganja toplote, zunanji štedilnik, deactivators, kamen, les, štedilnik, ventilator za kamin peč, fan štedilnik, 4 toploto, pogon, štedilnik fan, bioetanol

Naši prodajalci način dostave ladje s posebno linijo dostava sledenje Ni ,čas dobave na 7-13 delovnih dneh ,dobrodošli na Padec ladijskega prometa naročila.

Atribut:

【Učinkovito in hitro ogrevanje】 toplote,-upravlja štedilnik fan kroži topel zrak, ki je do 250 ° C. S 5 velikih plavuti, vroči zrak lahko razdeli na več hitro v sobo, tako da se izdelek nato segreje hitreje v mrzlem zimskem času.

【Prihranite denar in energijo】 V nasprotju z normalno električni ventilator, ki mora biti priključen na napajanje, naše pečice, ventilator lahko samodejno nastavi hitrost na površini temperaturo pečice.Nikoli ne boste imeli, da želite to štedilnik fan vključeno ali izključeno.Ta energetsko varčna zasnova zagotavlja več toplote z enako električnega naboja.

【Izboljšan Material in Vsestranski Uporablja Podlagi osnove in rezilo iz pečice, ventilator sta izdelana iz visoko kakovostnega anodiziranega aluminija, da se ne bo rja ali povzročajo korozijo, ko ventilator postane vroče.Naše peči fan lahko tudi v bližino računalnika, da se računalnik ohladi, do neke mere.

【Temperatura delovanja】, Ko temperatura doseže 50 ° C, dimnik ventilator začne delati.Vendar, pazite, da temperatura ne presega 250 ° C.

【Varno in praktično zasnovo】 iz toplotno občutljivih kovine, varnostne naprave ščiti motor pred pregrevanjem.Velika velikost base zagotavlja, da je fan lahko stand brezplačno in ne prevrne enostavno.Z zložljivo ročaj na vrhu, lahko vzamete pečica fan kjerkoli, brez dotika okvir.

Paket vključuje:

1 * kamin fan

1 * termometer

1 * navodila

Vrsta Drugo
Prodaja Metoda Dropshipping/Trgovina/Prodajo Na Drobno
Številka Modela Električni Štedilnik Fan
Blagovna Znamka OLOEY
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni