20 Hitrosti Močan Dildos AV Vibrator Čarobno Palico, Sex Igrače za Ženske Odraslih Klitoris Klitoris Stimulator Intimno Blaga za Odrasle

Nov izdelek

€6.57

€13.14

-50 %

Na zalogi

Oznake:

rudnik seks igrače, analni vibrat, gay sex, magic trick, seks igrače, bdsm igrač, vibrat, Palico, seks stroker, erot igrača

20 Hitrosti Močan Vibratorji Sex Igrače za Ženske Odraslih Pari AV Čarobno Palico Telo Massager Spolno Stimulacijo Ščegetavčka Izdelkov Trgovina

【Priporočila】

1. Čiščenje "igrača", ki ga 75% medicinski alkohol ali sterilizirajte razkužilo pred uporabo.Plašč ustrezno količino maziva za izdelek.Priporočljivo je, da z uporabo kondoma skupaj;

2. Vstaviti v telo, dokler vrhunec.

【Ukrepi】

1. Po uporabi, je "igrača", ki ima veliko količino izločki in lubricat ostankov.To bo enostavno se razmnožujejo bakterije, če ne čisto za dolgo časa.Zato prosim, čisto svojo "igračo" takoj po uporabi.

2. Ko si čisto "igrača", prosimo, da ne razdeli vodo na stikalo in napajanje jakno.Samo uporabite prsti in voda za brisanje, je ne uporabljajte krtačo ali kislinsko čistilo.

3. Po pranju, obrišite s suho bombažno krpo, je priporočljivo, visoko kakovost tkiva je tudi dobra izbira.Po obrišite vodo, naravno posuši in se izognili izpostavljenosti soncu!

4. Končno, lahko uporabite posebne čiščenje tekočine ali razredčenega alkohola (75%) za razkuževanje, ali lahko potresemo malo puder v prahu za shranjevanje.

5. Lahko uporabite žametno vrečko ali vrečko za prah, da ga shranite.Hranite ga na hladnem in suhem mestu.

O Mini Vibrator AV005

O Paket

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/rumena mehurček plastičnih sredstev, da bi preprečili poškodbe, med transportion.

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme,pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj storiti, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

Funkcija 12 Za par
Funkcija 11 odrasli igre
funkcija 5 Erotične Igrače
Številka Modela AV006 in mini AV005
Funkcija 2 Vibratorji za ženske
Velikost 205*40MM
Funkcija 1 Nepremočljiva
funkcija 6 Dildos za Ženske
funkcije 7 Faloimitator za ženske
Funkcija 10 Za Odrasle
Spolnost No
Vrsta G-Spot
Blago Certifikat Kakovosti ce
funkcija 3 Igrače za Odrasle
Funkcija 9 igrače za odrasle
Nespodobno Sliko No
Material Silikonski
Funkcija 4 Massager
funkcija 8 Sex Igrače za Ženske
Blagovna Znamka HIWUP
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni