MMDVM DMR Vmesnik odprtokodne Multi Mode Digital Telefonski Modem za Raspberry Pi

Nov izdelek

€22.28

€27.85

-20 %

Na zalogi

Oznake:

raspberry pi 4 b 8gb, raspeberry pi 4 8gb, pin rasbery pi, rapsberry pi 5, raspbery pi dac, pi-e, dmr, pia, baofeng dmr, dmr hotspot

Značilnosti: 1. Ta odbor mora sodelovati Raspberry Pi PI3, oranžna pita, različnih šolskih razvoj odbor za uporabo

2. Ta odbor je bil uporabljen v GM300 GM3188 3688 950I 338 Vitex DR-1X, druge vrste repetitorjev in avto postaje je treba študiral sami Opis:

- V MMDVM je namenjeno, da se odprtokodna Multi-Mode Digital Telefonski Modem,ki je pripomočke moč ARM procesor in enostaven analogni vmesnik uprave.

- Multi-Mode Digital Telefonski Modem je v kombinaciji strojne in programske opreme, razvoj modema za obravnavo vseh amaterski digitalni telefonski načinov.Sprva bo to podporo D-Star in DMR,s Sistemom Fuzije in P. 25, ki prihajajo kasneje,kot tudi vgrajen FM repetitorja krmilnik.Za vse načine, razen DMR in FM,modem, ki se lahko uporabljajo v simplex ali načina dupleks,medtem ko je za DMR in UKV-dupleks je treba uporabiti.

- V MMDVM je namenjen Arduino Zaradi,Teensy 3.1/3.2 in mbed platforme,edini pogoj za strojno opremo, je treba ARM Cortex-M3,M4,ali M7 temelji,in dostop do surovin prekinja in ADC in ADC vrata, kot tudi digitalnih signalnih vrata.

Paket vključuje:

- 1 xMMDVM DMR Repetitor, Open-Source Multi-Mode Digital Telefonski Modem Opomba: To ne more delati z Raspberry Pi 3B+, ni mogoče uporabiti nextion LCD-zaslon

Blagovna Znamka HLFEC
Demo Board Tip ROKO

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni