Harfa Aluminija Tube Vetru Zvončki Doma Dekoracijo Kovin Okraski Lepa Phonology Vrt Dvorišče, Dekoracijo

Nov izdelek

€12.16

€19.30

-36 %

Na zalogi

Oznake:

bogastvo bogastvo, tiskanje salomona, bell veter, bambus gonge, gonge veter, oblak pop, crack risanka, angleški vzorec, notranji wind chime, windchim

Bullet Točk:

1、Aluminija Material: The wind chime je iz visoko kakovostnega aluminija material, veter piha, zvok, ki jih je prijetno, in trmast najlon pleteni žici in 18 aluminij zlitine cevi različnih dolžin z antikorozijski premaz, in the wind chime se lahko upre škode, voda in veter, ki je ni enostavno, da rje ali zbledi.

2、Eleganten Obesek: The wind chime je sestavljen iz lesenega vrh in 18 aluminija votlih iskanje cevi in 4 lepe metulj obesek.Obeski so edinstven občutek za lepoto, ko so nagib v veter in se sprostite vaše telo in um.

3、, Da se Sprostite: The wind chime lahko prinese mehke in prijeten zvok.Tako boste lahko uživali v čudovitem naravnem zvoka pod prepir, tako da se lahko sprostite svoje telo in duha.

4、kot Nalašč Ornament: iz nerjavečega jekla, S kljuko na vrhu naredi wind chime enostavno visi.Lahko obesite kamorkoli želite dodati lepe melodije za okolje.In the wind chime je kot nalašč za vaš vrt, balkon, dvorišče, verando in dekoracijo doma.

5、Romantično Darilo: The wind chime bo odlično darilo za vse počitnice!In lep vetru zvončki se ne uporablja le kot vrt dekoracijo, ampak tudi najboljšo spominsko darilo za prijatelje in družino.

Značilnosti:

Veter zvončki so maskote in znake dobre sreče.

Veter zvončki lahko bi vam prijeten zvok.

Visi a wind chime lahko blagoslovi vaše družinsko varnost, zdravje in srečo.

Kot nalašč za osebno uporabo in prijatelji, je dobra izbira.

Z zvoki, ki jih wind chime je sladko in očarljivo.

Tehnični podatki(o):

Ime: Metulj Wind Chime

Material: aluminij cev, bukev

Barva: barvno sliko

Velikost: 75*30cm/29.52*11.81 v

Število cevi: 18

Prijave: dom, restavracijo, kavarno, itd.

Seznam Vsebine:

1 * Wind Chime

1 * S Kavljem

Slog Japonska Slog
Tema Glasba
Material Kovine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni