Nova ameriška Različica Čarobno Brezžično tipkovnico, Silikonsko Tipkovnico Pokrov za Varovanje Kože za Apple Novo Čarobno Tipkovnico 2 Javnost v letu

Nov izdelek

€3.61

€4.10

-11 %

Na zalogi

Oznake:

čarobno tipkovnico kože končni, čarobno sledilno ploščico, ableton, tipkovnica kože magic, bolsa čarobni tipkovnica apple, brezžična tipkovnica, a1314 tipkovnico, bluetooth sledilno ploščico, asus kože, film za namizje

Material: Visoko Elastična Silikonska ,100% popolnoma nova in visoke kakovosti, To je angleški NAS Standardno Tipkovnico Pokrov,ki Niso primerni za EU/UK standardi Primerni za: Nov Magic Tipkovnico 2 MLA22B/A javnost v letu 2015 Nepremočljiva, ni več treba skrbeti, vodo, mleko, sok, kava in druge tekočine brizganjem v tipkovnici, medtem ko poškoduje vaš ljubljeni računalnik Prah anti-umazana, se lahko izognete prah, saje, piškotke, itd.padec v razpoke vpliva na tipkovnico uporaba in življenje tipkovnice.Čiščenje priročno, pripravljen za čiščenje tipkovnici bo vedno nove Prilagodljive, stroj, ki je enostaven za uporabo in odstranjevanje, za čiščenje ali razkuževanje Obleko gor vaš cilj v modna barva, Kaj je v Paketu 1x Tipkovnico Pokrov(za NAS različico tipkovnice) za drugo različico tipkovnice, pišite nam, odgovoriti v 8 urah, če ne takoj.Prosimo, upoštevajte,: NAS postavitev angleški različici ,vas prosimo, preverite vaše tipkovnice preden da bi othe elemente, ki jih lahko kot:

1.Kako plačam z Western Union? 2.Kako plačam z Bančno Nakazilo(TT plačila)? 3.Kakšne načine plačila lahko uporabljam? ... 4.Kaj moram storiti, če plačilo zneska odštejejo je napačna? 5.Zakaj je moje naročilo zaprta? 6.Zakaj je moje plačilo s kreditno kartico, ne? ...

1.Ko je naročilo s plačilom,je Orgon.si bo izvedel postopek preverjanja vsakega naročila v roku 24-48 ur. 2.Ko je plačilo potrjeno, bomo obdelali naročila v roku 24 ur(razen vikend). 3.Pošiljko informaiton običajno bo posodobljena na spletni strani po 3-5 delovnih dneh.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma elemente, ki je bilo prejeto.Če je predmet, ki je v svojem possesion več kot 7 dni, se šteje, uporablja in Ne Bomo se Vprašanje, želite Vračilo Ali Zamenjavo.Ni Izjem! 2.Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.Ampak Drugih Razlogov Shipping stroški so nosi jih kupec samo. 3.Vsi vrnjeni izdelki Morajo Biti v originalni embalaži in Morate zagotoviti nas dostave številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev. 4.Povrnili vam bomo Vaš Celoten Znesek,po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi komponentami,Po Tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.ALI lahko odločijo za zamenjavo.

1.Če smo 6 mesecev omejene garancije za pokvarjene izdelke(razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s samo 1 mesec garancije. 2.Pokvarjena izdelki Morajo Biti prijavljene(v garancijskem roku)in vrnjeno v originalni embalaži,če je to mogoče).Morate svetovanje nas, kaj je okvara in številko naročila.Mi Ne Repare Ali Zamenjati Postavke Z Veljavnosti Garancije. 3.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

1.Nudimo Specail Cena/Dostava/Park/Storitev. 2.Pohitite!!!Da Bo Naš VIP Stranke. 3.Kontaktirajte nas za Trgovino Manager/kontaktirajte nas Zdaj!!!

NAŠO VIP STRANKE,Več Popusta Vam bo dobil!!!

Številka Modela Magic2-NAS-SL
Paket No
Primerni Za Nov Magic Tipkovnico oktobra 2015 sprostitev
Slog NAS Različica
Certificiranje CE
Blagovna Znamka Batianda
Izdelkov Stanje Park
Uporaba Velikost Laptop tipkovnici
Material Silikonski
Funkcija dustproof
Debelina 1mm
Postavitev tipkovnice NAS Različica
Združljiv za Čarobno Tipkovnico 2
Uporablja Modele macbook
Model MLA22B/A

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni