Petrainer 916-1 300m Oddaljen Udar Ovratnik Elektronski pasja ovratnica Za Psa Usposabljanje

Nov izdelek

€24.61

€37.86

-34 %

Na zalogi

Oznake:

hlbb pes ovratnik, piskač, nadzor psa, rd290, če šok ovratnice za pse, collares perros, pes vlak, moški šok ovratnik, pes ovratnik eletronic, pet šok

Petrainer 916-1

Petrainer 916 je strokovno videz in je ponovno polnjenje, nepremočljiva, hkrati pa nudi strokovne uspešnosti za začetno ljubiteljski trener.Območju od 330 metrov bo zlahka kritje vsako gospodinjstvo misbehavior in dvorišču težave.

300M Razpon Nadzora

Nadzor obseg 916-1 do 300M, ki enostavno kritje vsako gospodinjstvo misbehavior in dvorišču težave.

3 Način

● Pisk ● 100 stopnjah intenzivnosti vibracije ● 100 stopnjah intenzivnosti statične šoke

Vodotesen Daljinski Sprejemnik In

Je daljinski oddajnik in ovratnik-sprejemnik so vodoodporni in se lahko prenesejo svetlobe plohe, vendar odsvetujemo submerging v vodo, predvsem zaradi podaljšanja življenjske dobe.

Polnilna Daljavo In Sprejemnik

Oddaljeni in sprejemnik se lahko zaračuna hkrati Lahko se chargerd za polnilnik in USB kabel

Nastavljiv Ovratnik

Skupna dolžina ovratnik trak je 74 CM in ga je mogoče prilagoditi.Ovratnik je primeren za psa, obrazec 5~50 kg

Package Vsebino

1x Oddaljeno 1x Sprejemnik 1x Trak 1x Polnilec 1x Kabel 2x Kontaktne točke 1x Testiranje svetlobe, 1x Navodila za uporabo

Zakaj izbrati Petrainer

1.Smo strokovni proizvajalec psa usposabljanje ovratnik z našo lastno blagovno znamko Petrainer, lahko dobite najboljšo kakovost in najboljše cene od tukaj. 2.Vseh naših izdelkov so potrditev CE, Ste lahko prepričani v kakovost naših izdelkov. 3. Z strast za inovacije in zadovoljstvo kupcev, smo se nenehno izboljšanje na naših izdelkov in postopkov za zagotavljanje najboljše izkušnje za naše cenjene stranke.

Dostava

Mi ladja v naslednji delovni dan po tem, ko ste izvedli plačilo.Če ne morete prejemati vaš element v 8 tednih, vas prosimo, da nas zdaj, preverili bomo za vas, ga.

Povratne informacije

Ko ste prejeli vaše izdelka, prosimo, vzemite si trenutek, da pustite nas pozitivne povratne informacije.Prosimo, kontaktirajte nas pred pusti Nevtralne ali Negativne Povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da se delo iz problem za vas.

Politika Vračanja

Preverili bomo vsak element pred odpremo, da bi se izognili vrne za poškodovano ali nepravilno.Zato po prejemu blaga, prosimo, preverite to iz oči v oči.Če obstaja kakršno koli škodo, prosimo, da zahtevek za odškodnino za kurirsko podjetje takoj(Mi bo v pomoč pri terjatve).Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.Prosimo, Upoštevajte: Mi ne zajemajo vse elemente za umetno škodo.Naj se vrne, bo potrebno: 1.Kontaktirajte nas preko Orgon.si je center za sporočila 2. Zagotoviti čim več informacij o težavi, da vas ob 3. Vrne element za dogovorjeno zamenjavo ali vračilo kupnine 4. Vse vrnitev shipping stroški so odgovoren kupec

Za ponovno polnjenje Za ponovno polnjenje
Blagovna Znamka Petrainer
Obseg 300 Metrov
Dostava Brezplačna Dostava
Zaslon Modro Osvetljen LCD zaslon
Izdelki Original Petrainer Izdelki
Številka Modela 916-1
barve črna
Vrsta Daljinsko Pes Usposabljanja Ovratnik
Material Plastični
Usposabljanje Na Ravni 100 Stopenj za Udarce in Vibracije
Nepremočljiva Nepremočljiva
Usposabljanje Načinu Šok, vibracije, Pisk
Postavka Vrsta Usposabljanje Ovratnice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni