CANNI Poli Nohte in UV Gel Nohtov Art Manikura Akril UV LED Builder Gel Razširitev Naravnih Jasno Maskirno Barvo Razširitev Gel

Nov izdelek

€18.09

Na zalogi

Oznake:

umetnih nohtov design, builder gel nohtov, jasno osnovne nohti, Gel Za Nohte, Gel za nohte, dh nohti, nail polygel, francoski gel za nohte, gel za nohte, mgo, morya nail art

CANNI Poli Gel Nohtov Nail Art Manikura Akril UV LED Builder Gel Razširitev Naravnih Jasno Maskirno Barvo Razširitev Gel

Specifikacija

Zmogljivost :

Poli Gel: 45 gramov

Silp Rešitev: 75ml

Nasveti:100 kozarcev/box

Pokrivnega premaza: 15ml

Basecoat:15ml

Okrepitev:15ml

Funkcija:

100% nov trgovina na drobno in visoka kakovost

Primerno uporabljajo na UV gel nohti, akrilni nohti in naravne nohte, itd.

Profesionalno uporabo: Korak 1: Čiščenje Nohtov nato trim nohtov površine, kot je običajna manikura proces.Korak 2: Nanesite tanko plast Premaza in zdravljenje v okviru nohtov lučka.(NI TREBA LUČKA) Korak 3: Nanesite tanko plast podlaka in zdravljenje v okviru nohtov lučka.(Zdravilo 30 sekund) 4. Korak: Uporabite lak za oblikah,in vzemite ven poli gel za razširitev.(Zdravilo 30-60 sekund) Korak 5: Trim oblik nohti.Korak 6: nadlak, in ga pozdravi pod UV/LED-lučka. (Zdravilo 30-60 sekund) 7. Korak: Oblikovanje vaših nohtov s svojim zadovoljni vzorcev.

NOVO CANNI POLI NOHTE IN UV GEL

Barva:01# Jasno: zelo debel,ni lepljiv čopič ,zelo jasno natual

Barva :02# Bela: zelo debel,ni lepljiv čopič ,zelo natual bela(to je dobro za francoski nohti)

Barva :3# Lepe Roza:ni všeč, Jasno in belo, tako da debelejši ,tekstura je zelo mehko.barva je zelo zdravilo roza.

Barva 4# Kristalno Roza:zelo debel ,barva je zelo jasno naravnih malo roza.vzpostavite naravne nohte,ta barva je najboljša izbira.

Barva 5# Ponudbe Roza:je debel in similer št.3 zelo mehko.primerna za moda dekle.

Barva 6# Golih :to je čisto barvo, nude ,Ta barva je zelo elegantno.

Kako Odstraniti CANNI POLI NOHTE in UV GEL: • Namočite nohte v stekleni posodi, ki je napolnjena z majhno količino čiste aceton, ali zaviti vsak žebelj v bombažno blazinico(Kliknite tukaj kupiti Gel za nohte, Odstranjevalec Vrečko), ki jo namočite v čisti aceton za okoli 5 do 10 minut, • izdelek bodo začeli, da postanejo mehke in lahko nežno datoteka je proč ali ga potisnite off z majhno leseno palico.

Za Ladijski Promet

Q: Kako spremljate informacije o pošiljanju?

A: Prosim prijavite z vašim številko za sledenje na tej spletni strani:

Vendar običajno sledenje podatkov bo veljaven v 5 delovnih dneh po tem, ko smo pošiljajo vaše naročilo.

Za Naročilo In Plačilo

Q: ali vam Bo ladja moja različnih naročila v eno parcelo?

A: Če bi različnih naročil v istem dnevu / isti trgovini in se ladje, na istem naslovu, vam bo paket in jih pošiljajo v eno parcelo skupaj.

Q: Kako izbrati različne barve v enega, da bi dobili popust?

A: Če želite kupiti več kot en izdelek, prosimo, dodajte vse, da vaše Naročilo prvi.Ko greste na stran checkout, Prodajalec Popust se izračuna samodejno.

V: Zakaj ne odobri moje plačilo?

A: plačilo nadzora je bilo pod nadzorom Orgon.si platformo, prosimo, obrnite na ponudnika, če imate kakršne koli težave za plačilo.Spletna povezava:

Q: sem odpovedal naročilo, zakaj denarja ni vrnila na račun?

A: bo denar vrnili na vaš račun v roku 7 dni normalno.Ker so vsi povezani plačila nadzora je bilo pod nadzorom Orgon.si, prosimo, obrnite na ponudnika po tej povezavi tudi:

Za Barvno Razliko & Volume

Q: Zakaj so barvne razlike med dejanskimi izdelki in slike, prikazane na računalnik?

A: Zaradi slike so bile posnete v različnih osvetlitev ozadja in se bo pokazala z različnimi zaslonu, tako da je normalno, za barvno razliko med dejanskim izdelkov in slik.Ampak barve smo pokazali, je 99% blizu prave barve.Priporočamo vam, da preverite povratne informacije in primerjajte naše stranke realno sliko ustrezno.

Q: Zakaj je blago prejel sem ne v celoti?

O: Smo razglasili vsaka steklenica z natančnim obseg, kot 5ml vsak kozarec/steklenico.Ampak, če steklenice so bile napolnjene povsem poln, glasnost je vsaj 8ml.Zagotoviti moramo, steklenico z majhno prazen prostor za tesnilne folije.Medtem, zaradi, da blago, ki je napolnjena s kavo, ±2% napaka je mogoče.

Za Vračilo

V: Kaj naj storim, če sem prejeli poškodovan izdelek?

A: Če ste našli kakršno koli škodo, ko prejmete paket , vas prosimo, da fotografije in pokazal, da bodo naše storitve, preden ga odprete, v originalni embalaži.Če je potrjena, vam bomo zadovoljen rešitev.

V: Kaj naj storim, če sem prejel naročilo zamudil nekaj elementov?

A: Prosimo, povejte nam, točno predmet in barve številko, ki ste jo zamudili, bomo preverili in potrdili z našo da sistem/ dostava sistem za natančno težo.Če je potrjena, vam bomo zadovoljen rešitev.

Naše rešitve vključene, vendar ne omejeno, kot so: Pon. pošiljanje blaga, vračilo, povezane z denarjem, in zagotavljajo naš poseben kupon za naslednji red itd.

Warrenty 24 mesecev
Številka Modela Osemdeset tisoč dvesto osemnajst
Prednosti Zdravo in Okolju prijazno
Z Uporabo Premaz/base/CANNI Poli nohte gel/pokrivnega premaza
N. W 45grams
Postavka Vrsta Gel Nohtov
V skladu z UV &LED svetilka Samo
Uporabite za Nohtov Salon, profesionalno Uporabo
Vrsta UV Gel
Poreklo CN(Izvora)
UV LED Gel Soak Off Poli Gel Nohtov
Količina 1
Jelly Gel Zdravilo 30s-60s
Blagovna Znamka CANNI
kraj izvora CANNI Tovarne Guandong Kitajska
Sestavine Bis-Hema Polycaprolactone Diol
NETO WT 45 g
barve 6 Barv

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni