Alishow Trak V Remy Človeških Las Razširitve Dvojno Sestavljen Lase Naravnost Nevidno Kože Votek PU Trak Za Lase Razširitve

Nov izdelek

€11.92

€23.84

-50 %

Na zalogi

Oznake:

podaljšanje las trak, tie človeško kožo, la lase razširitve, posh babe lase, devica vodni val, ugeat trak za lase, 1 votek lase, razširitve kia, preprost nevidno lase, debelo kožo votek lase razširitve

Trak v človeških las razširitve, ki so za večkratno uporabo brezhibno lase razširitve, ki so že posnet in naredil formb višina 100% človeških las na ne zahteva lepila na lasišče.no valovanje,vpletanje,posnetki ali grdo odstranitev.enostaven za uporabo ni potrebna orodja.

Skrivni Vrt

Stranka Kažejo

Naj Vaša Lepota Zasije Več Kot - Alishow

Dolžina Las

Kako nositi

A. Ločeni vaše lase vodoravno tik nad ušesu B. preverite, ali oddelek, ki je bil salected C. Vzemite en kos Alishow remy, trak za lase razširitve in lupine trak pokrovček D. Uporabite glavnik trought trak površino in se prepričajte, da je ravno E. Prevzeti drugi Alishow trak za lase kos traku in pritisnite trdno na oddelkih pod kosov F. izvajati pritisk s prstom za 5-10s za varno drži

Kako skrbeti

1.Lahko uporabite toplo ali hladno vodo, 2.Uporabite šampon (Profix Oljčno Olje, šampon za kite) in hairbrush skrbno.Detangle lase nežno pranje.ne drgnite ali twist lase. 3.Uporabite balzam. 4. Po pranju, skrbno umiti las Nikoli ne začnite zgoraj ali v sredini, ki bi lahko škodovali lase in povzroči las delitev. 5. Blot ven odvečno vodo, z brisačo in pustite lase, da seveda.ne izpostavljajte soncu,Le hladno posuši, da se prepreči izsušitev las. 6. Ne spat na mokre lase.

Priložnosti

Lepi lasje lahko zadovoljili potrebe vseh priložnosti,prosimo, uživajte vaše lepote!

Povratne informacije

Dragi prijatelji, če vam je všeč naša las in zadovoljni z našimi storitvami in dostave, prosimo, da nam vseh 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.Če je priročno, upamo, da želite videti vaše lepe fotografije z vaše povratne informacije.Mi bo zelo cenjeno!

Če ne boste zadovoljni

Če niste zadovoljni s lase, ko ste ga prejeli, prosimo, obrnite na našo customer service čim prej zapustite nas negativne povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši vaše težave, dokler ste zadovoljni.Prosimo, zaupajte nam bo to storite bolje in bolje.

Coustomer Storitev

1.Običajno,bomo ladja v roku 24-48 ur po tem, ko je polno plačilo izbrisani. 2.DHL NE sprejemajo PAD.Polje.Naslov, Prosimo Zagotovite, da Je Naslov Pravilen brez Pad.Polje.če se odločite, ladijski promet iz Kitajske.Poleg tega, Spreminjanje Naslov po Pošti levo Tovarniško Bo Povzročilo Dodatne Pristojbine, Ki Bi morala biti rojen za Kupca.

Zgodba Blagovne Znamke

Alishow se je rodil leta 2008 v Xuchang Henan Kitajska z 10 leti izkušenj, Alishow - las blagovno Znamko s in je namenjena strankam ponuditi Lepote s najboljše lase izdelku in udobno nakupovanje izkušnje ,AliShow zagotavlja storitev za ljudi, ki ljubijo lepoto in modo.pod številne pohvale in podpore,AliShow bo ustvarjanje stroškovno učinkovita vodilna blagovna znamka z vse naše energije

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Kaj je Remy Las?

A: Remy Las, se šteje, da je najboljše kakovosti človeških las, ker obnohtno kožico so ohranil nedotaknjeno in ne izloča, tako kot v večini drugih ne-Remy las razširitve.Ohranjanje dlake' obnohtno kožico in poravnava jih v usmerjena moda ustvarja razširitve, ki so popolnoma naraven videz.Ta proces zagotavlja, da lasje še vedno super mehka, sijoča, svilnata in popolnoma zmeda-brezplačna v vsej življenjski dobi.Remy las ima gladko, sijoč in zdrav videz kot redni človeških las.

Q: se Lahko popravijo, zvit?

A: Zdravljenje las, kot če je vaš lasten.Uporabite ravno železo/ ravnalec ali klešče, tudi če je nameščena, ampak kot svoje lase, nikoli ne uporabljajte vroče orodja preveč pogosto, kot bi si sušite lase, in to ne bo trajalo tako dolgo.

Q: Lahko sem pranje & blow-suha lase razširitve?

A: lahko jih sperite kot bi si svoje.Šampon in balzam.Priporočamo tudi uporabo las zdravljenja na njih vsakih nekaj tednov, saj je las, ki ni pritrjena na vaše lasišče, ga ni pridobivanje olja je treba.Uporaba zdravljenje/lase masko bo treba na pranje razširitve preveč, približno vsake 3 tedne.Razširitve lahko blow-dryed na nizko nastavitev, vendar to ni priporočljivo, da to storite preveč pogosto.Najbolje je, da pustite vaše lase razširitve, ki se naravno posuši po pranju jih.

Q: Zakaj so moje lase razširitve dobili zmeda?

A: Vaše Lase Razširitve se lahko zapletla zaradi suhega, olje & umazanijo build-up, soli, vode, klor in ne česanje (širok glavnik zob) iz svoje lase vsak dan.Poskrbite za pranje & pogoj vaše lase vsaj enkrat tedensko, dvakrat tedensko je boljši.Uporabite vlažilna pade ali se posvetujte s svojim stilist za več pomoči.

Q. Kaj je tip las, izdelki za nego naj uporabljam?

A: to Obravnava lase tako, kot če je bilo vaše lastne lase.Uporabite dobre kakovosti šampon in kondicioniranje izdelkov.Naprava vaše lase, je zelo pomembno, da ostane mehka in obvladljiv, tako da uporabite dopusta v izboljšavo.Uporabite lahko tudi izdelke, kot so gel in razpršilec za lase, da kodre v mestu, vendar poskrbite, da umijte lase in ne puščajte v teh izdelkov v za dolgo časa.

14inch 16inch 30g
18-inch 40 g
Lase Razred Remy Las
Slog Stiaight lase
Številka Modela Trak V Človeških Las Razširitve
Material Remy Človeških Las
Dolžina las 16inch 18 inch 20 palčni 22-palčni 24 palca
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka alishow
Količina 20 kos/paket
12 25g
20 palčni 50 g
Teža 2.5 g/pc

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni