Nov Izdelek Pene Senzor Milo Razpršilnik Samodejno Ročno Sanitizer Razpršilnik Steklenico Hand Sanitizer Milo Razpršilnik

Nov izdelek

€38.55

Na zalogi

Oznake:

moški hand sanitizer, automat milo razpršilnik, automat tekoče milo, veliko mila črpalka razpršilnik, prazne pene milo razpršilnik, razpršilnik za cola, lege alkohola razpršilnik, avtomatsko ročno sanitizer, škarje sanitizer, bela tekočina, držalo za milo

Navodila za uporabo

[Non-contact pene milo razpršilnik]

Samodejno indukcijske pene milo razpršilnik sprejme najnovejše oblikovanje neodvisnih nastavljivi gumbi, z vgrajeno natančno ir gibanja in PIR senzor tehnologija zaznavanja.Nadgrajena senzor podaljša njeno življenjsko dobo in je bolj občutljiv, tako da boste lahko dobili hand sanitizer hitro.

[Baterija za ponovno polnjenje]

A 1500mA baterija za ponovno polnjenje je vgrajen v penjenje črpalko.To lahko zagotovi do 3 mesecih uporabe pred ponovnim polnjenjem.Ni treba kupiti drage baterije!Prihranite vaš denar!Spodbujati varčevanje z energijo in varstvo okolja.

[Nepremočljiva razred IPX-7]

Visoko nepremočljiva razred tehnologije, ki lahko prepreči vezje, od tega, da zarjavele z milom ali vode.Idealen za vašo kuhinjo ali kopalnico, in za mala korita ali pulti.

[Močno ustreznost]

Pena milo razpršilnik je primerna za različne ročno izdelana mila in geli.Odstranljiva vijak na steklenice, da polnjenje lažje in hitreje. (Opomba: mlečno tekočino mora biti v celoti raztopino pred uporabo!)

[Kakovosti poprodajne garancija za podporo]

Naša največja želja in čast je, da vam zagotovimo celovito storitev in najboljšo podporo-če je naš avtomatsko penjenje milo razpršilnik ne izpolnjuje vaših pričakovanj, se obrnite na nas.

Tekoče Milo Razpršilnik Tip Samodejno Milo Razpršilnik
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Tekoče Milo Za
Certificiranje CE
Glavni Material ABS
Blagovna Znamka ouwoeR
Funkcija Pena Milo Razpršilnik
Številka Modela Q988

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni