Kodi 100 ml Akril Tekoče 3D Nail Nasveti Nohtov Builder kot Nalašč Monomer Jasno, Roza Beli Kristalni Akrilni Prah Za Razširitev

Nov izdelek

€9.39

€19.56

-51 %

Na zalogi

Oznake:

acryl v prahu, velika akril monomer, Monomer Nohtov Tekoče, zobje beli, smole silicij tekoče, ovalne, okrogle false nohtov nasveti, gel kodi, dh nohti, acryl laki v prahu, KODI NADLAK

PREDNOSTI

Ustvari zaščitni sloj, okrepiti svoje naravne nohte, spodbujanje daljše in močnejše nohte, ki ne split ali lupine.Lahko se uporablja na naravne nohte in umetne nohte.Zagotavlja fantastični naravni videz za vaše nohte.Omogočajo vam za profesionalno ali domačo nail art design.Strokovni nail art darilo za vas ali vaše dekle.

DIY DESIGN CVET KORAKOM:

1. Čopič za akril moč na nohte obliki z akrilno tekočino. 2. Stick je, da vaš pravi nohtov in se prepričajte, da popolnoma plying-up, počakajte, da se posuši. 3. Odstranite lak obliki. 4. Trim obliko nohtov. 5. Nanesite barvni plašč. 6. Bi obliki akril prahu, kot želite z akrilno tekočino. 7. Nadlak,ga pozdravi.

NAIL ART RAZŠIRITEV KORAKOM:

1. Nanesite plast podlaka,ga pozdravi. 2. Dal nohtov obliki na vaše nohte. 3. Čopič za akril prahu na nohtov z akrilno tekočino. 4. Po akrilni prah in akrilna tekočina, so skupaj, in jo uporabiti za nohte. 5. to bi poskusil v 1-2 min. 6. Vzlet nohtov obliki. 7. Trim obliko nohtov. 8. Nadlak,ga pozdravi.

VLJUDNO OPOMNIK

1. Izogibajte se vseh stik s kožo.Če rdečina ali druge znake neželenih učinkih se pojavijo, prenehate uporabljati takoj. 2. Hraniti v tesno zaprti.Hranite zunaj sončno svetlobo.Hranite zunaj dosega otrok.

Sestavine Kot slike
Številka Modela Akrilna Tekočina
Poreklo CN(Izvora)
NETO WT 100 ml
Blagovna Znamka YD KODI STROKOVNO
Količina En Kos

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni