Celoten Spekter E26/27 45W LED Grow Light za uporabo v Zaprtih prostorih Obrata Sonca-kot Rastlina Raste LED Žarnice za Rastline Houseplants Orhideje, Poljščin, Zelišč

Nov izdelek

€18.52

€28.06

-33 %

Na zalogi

Oznake:

za obrat, lučka, growshop, celoten spekter ffs lučka, 45w rastejo, lm301h, phytolamp za obrat, najboljše rastejo luč za sobne rastline, celoten spekter led trak, astergrow led rastejo, cvet, ki raste

Opis:

Ta celoten spekter LED rastejo svetloba ima valovno dolžino od 380-800nm, ki je sonce-kot celoten spekter naravni sončni svetlobi.Ima dva prilagodljiva goosenecks, ki je lahko bend za katero koli položaj ustreza.Časovna funkcija, 5 različnih svetlosti in pomnilniško način so zelo praktične.To zagotavlja 360° osvetlitev za vaše rastline in spodbuja njihovo rast.

Ko rastline rastejo počasi, zaradi pomanjkanja neposredni sončni svetlobi doma, boste potrebovali njegovo pomoč.To je super za houseplants, orhideje, succulents in celo nekatere vrste sadja, zelenjave, poljščin, itd.

Značilnosti:

[Sonce-kot Celoten Spekter]

Z 88 visoko kakovost in visoko učinkovite LED kroglice, valovna dolžina je od 380nm, da 800nm, ki je podoben naravni sončni svetlobi, celoten spekter.E26/27 zamenjati žarnice, zaradi česar ga lahko spremenite, če je to potrebno.

[Multifunkcijski Krmilnik]

S tem multifunkcijski krmilnik, lahko upravljate z zamenjavo posameznih lučka, nastavite čas, 3, 6 ali 12 ur, in nastavite pet na voljo svetlost, da se ujemajo z različnih fazah rasti rastlin.Ciklični pomnilnik način, tudi če fotoaparat izklopite, naslednjič, ko je stikalo vklopljeno, nastavitev pred power-off, se lahko uresničijo.

[Praktične Design]

Ta rast je svetloba dva prilagodljiva goosenecks, ki je lahko bend za katero koli položaj ustreza.Aluminij vratovi so zelo močni in lahko trdno potekala v enem položaju brez deformacij.Tudi kovinske sponke, ki je zelo čvrsto, z dvema anti-slip blazine na to, maksimalno odpiranje debelina je 4 cm.

[Pogosto Uporabljajo]

Zasnovan je tako, da izboljšanje stopnja rasti, izpolnjuje rastline kalivost, rast, cvetenje, pridelka in celoten cikel rasti rastlin potrebe.Primerna za houseplants, orhideje, succulents in celo nekatere vrste sadja in zelenjave, poljščin.A wintertime žetev zelišč in solato zelenicah tudi gojijo v luči.

[Večja Osvetljenost Prostora]

Z 120° kot snopa in 15-palčni goosenecks, ki povečavo na področju učinkovite razsvetljave.Opremljen je s prilagodljivimi gooseneck in vrtljiv žarnice, da je veliko lažje za vas, da prilagodite kota in razdalje med svetlobo in rastline.To zagotavlja 360° osvetlitev za vaše rastline in spodbuja njihovo rast.

Specifikacije:

Vhodna Napetost: 100-240V / AC 0,4 A

Vhodna Frekvenca: 50/60Hz

Nazivna Moč: 45W

Osnova Tip: E26/27

Kot Snopa: 120°

Led Številka: 44pcs/LED

Spektralno Območje: 380~800nm

LED Tip: 2835

Svetlobni Učinek: 500lm/W

Svetlobni Tok (max): 980lm

Temperatura barve: 5000K

Zaščita Standard: IP44

Čas uporabe: okoli 50000 ur

Delovna Temperatura: -20℃-40℃

Temperatura Skladiščenja: -20℃-65℃

Material: Aluminij + PC

Barva: Srebrna

Dolžina kabla: 1,8 m/5.9 ft

Gooseneck Dolžina: 38 cm/14.96 v

Žarnice Velikosti: 17.0*3.5*3.5 cm/6.69*1.37*1.37 v

Element Teža: 518g/18.27 oz

Paket Velikost: 29*12.5*9 cm/11.41*4.92*3.54 v

Package Teža: 850g/29.98 oz

Package Seznam:

1* Lahka Imetnik

2* LED Bulb

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Blagovna Znamka Tomshine
Postavka Vrsta Rastejo Luči
Dolžina 3.5
Značilnosti Rast Rastlin, Lučka
Garancija 1YEAR
Širina 17
Vir Svetlobe LED Žarnice
Telo Material Aluminij
Je Zatemniti Da,
Številka Modela led grow light
Napetost 110-240V
Material Aluminij + PC
Vir Napajanja AC
Certificiranje ce

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni