Ustvarjalne Bohemian Macrame Tapiserija Steni Visi Ročno tkane Lestenec Lampshade Doma Aparat za Poročno Dekoracijo Lučka za Odtenek

Nov izdelek

€17.51

€21.09

-16 %

Na zalogi

Oznake:

mozaik stenska svetilka, lahke industrije steno, boho lučka za odtenek, ročno tapiserija, macrame tkane steni visi velika, barva konoplja vrv, bohemian lestenec, macrame svetilke odtenki, obrat tapiserija, luči napeljave, lestenci

Ustvarjalne Bohemian Macrame Tapiserija Steni Visi Ročno tkane Lestenec Lampshade Doma Aparat za Poročno Dekoracijo Lučka za Odtenek

Bullet Točk:

1.Naravni Bombaž Kabel: Ta lepa tkane čipke odtenek, ki je narejen iz naravnega bombaža kabel in je ročno izdelana.To edinstveno in elegantno obliko bo bohemian občutek, da vaš prostor, dodajanje občutek za lepoto v vaš prostor.

2.Odlično Dekor: To bo neverjetno dekor o dnevna soba, spalnica, otroška soba, bohemian stenska dekoracija, poročni dekor ali bohemian temo stranki.To je dober predlog, da jo sprejmejo kot darilo.

3.Ne Vsebuje Žarnico: To čipke odtenek, ki ne vključuje žarnice.Lahko namestite in žarnice sami ustvariti prijetno, naravno, mehko, toplo vzdušje za vašo sobo.

4.Lepo Poudari: iz naravnega bombaža in jekla obroči, te viseče luči so lep način, da se izpostavi soba ali dogodek.V lampshade bo vsako sobo, ki je polna skrivnostnih romance, pesniške in umetniške.

5.Bučka Velikost: največja obroč premer je približno 30 cm/11.81 v in višina od zgornjega obroča za najdaljšo tassel je približno 75 cm/29.53 v.So ročno izdelani in unikatni izdelki so primerni za E26 E27 žarnica vtičnico imetnikov.

Opis:

Morate kupiti dodatno žarnico in je lahko zelo okusna dekor za topel dom.

Specifikacije:

Velikost: približno 30*75 cm/11.81*29.53 v

Barva: bež

Teža: približno 750g

Material: bombaž vrvi

Postopek: čisti ročno tkane; nekoliko odstopanja v velikosti

Slog: boemski stil

Seznam vsebine:

1 * Lučka Za Odtenek

vzorec Barva
Blagovna Znamka AIHOME
Slog Drugo
Tehnika Drugo
Material Poliester / Bombaž
Vzorec Tipa Drugo
Okvir Da,
Design Drugo
Oblika Pravokotnik
Preproga Prodaja Enota
Številka Modela lestenec pokrov
Čiščenje Tip Ročno Pranje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni