3 v 1 360-Stopinjski Okrasnih Avtomobilski Telefon, Nosilec za Avto armaturne plošče Auto Windows in Zraka Vent z DIY Kristalno Diamant Tip Imetnika

Nov izdelek

€7.60

€13.34

-43 %

Na zalogi

Oznake:

nosilec za telefon, postelji, tleh, avtomobilsko držalo, linux windows phone, avto armaturne plošče, avto pripomoček, imetnik oznako, britney spears slike, avto nosilec za telefon, strani avto nosilec, avto nosilec za tablične

3 v 1 360-Stopinjski Okrasnih Avtomobilski Telefon, Nosilec za Avto armaturne plošče Auto Windows in Zraka Vent z DIY Kristalno Diamant Tip Imetnik Specifikacija : Material : Trpežen ABS + Okrasnih Kristalno Barva: Bela, Črna, Rdeča, Vijolična, modra Paket Vključuje: 1 X Avto Nosilec za Telefon(air outlet posnetek kot darilo) Funkcije: 1. Avto Nosilec za Telefon, univerzalno paše za najbolj avto air vent, prosimo, da fotografije pred nakupom. 2. Izdelani iz kakovostne plastike, z vrha okrasnih, eleganca bling design naredi vaš avto notranje zadeve lepše. 3. Nastavljiva velikost obleke za večino mobilnikov, kot so iPhone XR/iPhone Xs Max/iPhone/Samsung Galaxy S10/S10 Plus itd. 4. Lepe izdelave diamanta, ni enostavno odpadejo. 5. Sprejme sesalno pokal design, ki se lahko adsorbira na instrument, tabela, in ob istem času, to je glede na izstopu zraka posnetek, ki je lahko pritrjeno na izstopu zraka Opombe: 1.Slike so samo za referenco.Dejanskega izdelka prevlada.Vaše zadovoljstvo je naša najpomembnejša skrb. 2.Prosimo, da nas kontaktirate, da se bolje odpravite vse težave, preden zapustijo vse nevtralne ali negativne povratne informacije.Najlepša hvala!PLAČILO:

1. Sprejemamo plačila s Kreditno Kartico, bančnim Nakazilom in druga plačila, ki AE podpira.

2. Navedite vaše posebne zahteve (barve, paketov, vrednost izjava, itd.) ko oddaji naročila, ali pustite sporočilo na nas.

POŠILJKE:

1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen.Prosim, pustite nam vašo voljo telefonsko številko.To je zahteva Post Office of China, ko izpolnite dostava obrazec!!

2. Kot običajno, bomo BREZPLAČNO LADJE, paket prek prodajalca načine pošiljanja.Prosimo, kontaktirajte nas, če želite, da ladja po drugi ladijski modeli, kot so DHL, UPS, FedEx, EMS, itd.pri oddaji naročila.

ČAS DOSTAVE:

Vsi predmeti, ki bo dostavljena v roku 3-5 delovnih dni.

Z Letalom: 15-35 dni, AZIJA, Evropa, Severna Amerika

Z DHL, UPS, FedEx: 5-7 delovnih dni, da večina držav

OBVESTILO:

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

VRNE & GARANCIJA:

1. Preverili bomo postavka premislite, preden dostava.

2. Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas.Bomo bodisi poslali novo ali vračilo denarja, se takoj po prejemu vrnjenega artikla.

POVRATNE informacije:

Če imate prijetno nakupovalno izkušnjo v naši trgovini, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za naše izdelke in storitve s 5-zvezdic.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli težave in nam daje priložnost, da reši to pred odhodom negativne povratne informacije.Razumevanje je zelo dobrodošel.

Blagovna Znamka ELEGANTEN WIZ
Funkcija 2 360 raotation telefon avto nosilec
Funkcija 3 mobilni telefon imetniki
Avto slog Diamond Avto Nosilec Za Telefon
Ime Modela Univerzalni Avto Nosilec Za Telefon
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 1 Air Vent Nosilec Avto Nosilec Za Telefon
Material ABS + Nosorogovo
Barva Ime Bela

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni