Kolo Verigo za Zaklepanje 900 mm s Tipko za Gorsko Kolo, Električno Kolo motorno kolo Proti Kraji Koles Bike Lock

Nov izdelek

€8.42

€14.02

-39 %

Na zalogi

Oznake:

150mm blažilec, sidro plug, fox bela, 9speed, domene, box vilice, 165mm zadnji šok, racework, kolo za zaklepanje, ogljikov mtb set

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

SUPER MOČNE VERIGE, ki se UPIRA VAJE & ŽAGE:Nezlomljiv manganovega jekla verige je zelo odporne na obrabo, rje dokaz in cut-odporni, vodenje svoje premoženje na varnem.

POLIESTER KRPO KRITJE:Trajno odporni na obrabo, poliester krpo kritje, ne samo, da lahko zaščito verige, pa tudi ne bo nič avto barve design, tako da ste varnejši na vožnjo.Na drugi strani.

HITRO ZAKLEPANJE & ODKLEPANJE, DOLGO, ENOSTAVNO:DA-UPRAVLJANJE VERIGE:Hitreje in bolj učinkovito kot vpisana ključavnice, naš sistem zaklepanja omogoča varno ali nezaščitenih vaše kolo hitro, da si prihranite čas.

VEČNAMENSKI VARNOST UPORABA:dolgo, neprisiljen-v-priključite zaklepanje in verige model lahko uporablja za zavarovanje kolesa, sprehajalci, električna motorna kolesa, ograje in vrata, vrata, lestve, ali orodja.

Specifikacije:

Ustreza za Kolo, motorno kolo

Barva:Črna

Material:Manganovega jekla + platno

Velikost:90 cm

Vsebina Paketa:

1 * verižna ključavnica kolo

2 * ključ

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni