Kolesarska Ključavnica Proti Kraji Spirala Jeklo Kabel Kombinacija Kodo Kolesarjenje Lahki, Univerzalna Zaščitna Zaklepanje Kolesarske Opreme,

Nov izdelek

€7.26

€10.09

-28 %

Na zalogi

Oznake:

kryptonite 2 zaklepanje, ključavnica kryptonite črna, težka kolesa zaklepanje, kolo ključavnico, zaklepanje u, domene, ključavnica kryptonite, racework, lahka kolesa ročice, lahka kolesa za zaklepanje uk

Funkcija:

Visoka kakovost

Žabica vključuje kovinsko ohišje z anodiziranega aluminija, pokrov, iz kaljenega jekla gambit, in anti-shim zaporni mehanizem za izboljšano trdnost in varnost.žice izvlecite do približno 62 cm/24.37 v.

Odličen design

Majhen volumen, lahka, tehta, fit skozi luknje, veliko kovčkov.Zaklepanje je elegantno in preprosto ustreza skozi luknje vaše prtljage zadrgo, potegne.

Enostaven za uporabo

Brez ključa kombinacija ključavnice je enostaven za nastavitev in uporabo,Nastavitev ali ponovno nastavitev svoj kombinacija je enostavno in naravnost naprej.Kombinirani strani okna vam pomaga, da nastavite kombinacijo več jasno.

Področje uporabe

Te ključavnice načrta za notranjo in zunanjo uporabo, idealen za najbolj lahkih tovornih naloge, kot so Telovadnice/Šport, šole,zaposleni omarice, omare, vitrine in splošno skladiščenje.Prtljago, torbo, nahrbtnik, torbo, kolo, scooter, ravnotežje kolo in pes.

Navodila za Uporabo:

1. Prosimo, spremenite svoje geslo, pred uporabo. (Tovarniško geslo je 0-0-0)

2. Ko spremenite geslo, vlecite kabla in pritisnite kabel, glavo navzdol, obrnite kodo za kolo, za številko, ki jo želite, in nato potegnite kabel glavo, Samo iti ven.Ne pozabite geslo, ki ste jo nastavili.

3. Kabel stikala lahko nadzor vstop in izstop kabel za zaklepanje.Ko pritisnete kablom, stikalom, kabel usb lahko dostopate in dvignil, in kabel se lahko določi, da je dolžina, ki jo potrebujete.

4. Otroke je treba uporabljati pod vodstvom odraslega.

Specifikacija:

Tip: Žična Vrv Password Lock

Količina: 1 kos

Material: legirano + plastike

Barva:Črna

Velikost: 7*5 cm/2.75*1.97 v(L*W)

Skupna dolžina žice je o: 62 cm/24.37 v

Neto teža: 78g/2.75 oz

Package:

1*Žičnih Vrvi Password Lock

Velikost 7*5cm
geslo žice zaklepanje geslo ključavnico
Žičnih Vrvi Password Lock Vrvico zaklepanje
Vrsta Kabelska Ključavnica
Visoka kakovost,Kolo,gorsko kolo prtljage,nahrbtnik,v razredu
Material Drugo
Geslo za zaklepanje Trpežne,Odlično,Pogosto Uporablja

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni