Novo steelseries Tekmec 3 Gaming Miška 8,500 CPI Prizmo RGB Svetlobne Učinke Lahki Miško Gaming Žično Miško

Nov izdelek

€24.57

€37.81

-35 %

Na zalogi

Oznake:

miške, razer viper mini mod, drsniki steelseries tekmec 3, lqs gaming miška, 3d, anime mouse pad, miško razer, stealseries tekmec 650, igra z miško, mousepad rgb, zrak miško gaming

Novo steelseries Tekmec 3 Gaming Miška RGB Svetlobne Učinke Lahki Miško Gaming Žično Miško TEKMEC 3 Žično gaming miška Inženirstva z hyper-trpežnih materialov Zagotovljena 60 milijonov kliknite mehanska stikala Lahek ergonomsko oblikovanje za udobje Briljantno Prizmo razsvetljave z 3 cone, in sicer za 16,8 milijona lepo svež barve TrueMove Jedro optičnih iger na srečo senzor z res 1-na-1 sledenje Outshine Konkurenco Z enako vrhunske tehnologije, kot je naš pro line igre na srečo, proizvode, vključno z briljantno Prizmo razsvetljavo, nov uspešnosti, osredotočen na senzor, in neresnično ravni trajnosti, Tekmec 3 je bil narejen za igre na srečo.

TrueMove Jedro Senzor Uživajo prave 1-na-1 sledenje v lahki senzor zasnovan posebej za Tekmec 3. V razponu od 100 do 8,500 CPI (šteje na palec), lahko igra z osupljivo natančnost, hitrost in skladnost.

Zgrajena do Zadnjega Z visokokakovostnega polimera in isto 60 milijonov kliknite preklopi, kakor je naša najdražja miši, vsak sestavni del je zasnovan od tal navzgor z hyper-trpežne materiale, ki traja več let.

Lahka in Ergonomska

Lahki materiali v ergonomsko obliko pomagajo zmanjšati pritisk na roko in ramo, ki zagotavlja tiho udobje ur intenzivnega igranja.

Na Krovu Pomnilnik

Na krovu pomnilnik omogoča shranjevanje polling rate, keybinds, in 5 CPIs neposredno na miško, ki je enostaven, da so odlično nastavitve od igre do igre in on-the-go.

Rev Up Motorja SteelSeries Motorja Programske opreme odklene impresivno arzenal Motorja Aplikacije, ki omogočajo prilagajanje 3-cona RGB razsvetljava enostavno in intuitivno.V Razdora in GameSense Motorja Aplikacije omogočajo obvestil o klepetu, v igri dogodkih, in še več.

Priporočljivo Oprijem Stilov

Desno roko obliko Tekmec 3 je zasnovan za igralca, ki je najvišje povpraševanje za udobje.Ali ste uvajanje nevihte ali prsta prijem obliko, ki bo zagotovila popolno udobje za dolgo in intenzivno igranje seje.

Senzor

SteelSeries TrueMove Jedro Tip Senzorja

Optični CPI

100-8,500 v 100 CPI Korakih IPS

300, na SteelSeries QcK površine Pospešek

35 G Polling Rate

1000Hz 1 ms Strojno Pospeševanje

Nič (Nič Strojno Pospeševanje)

Hrbtni Pokrovček Materiala

Črni Mat Konča Jedro Gradnje

ABS Plastike Obliko

Ergonomska, Desno Roko Oprijem Slog

Nevihte ali Prsta Število Gumbov

6 Preklop Vrsta

SteelSeries mehanska stikala, primerni za 60 milijonov klikov Teža

77g (2.7 ml), brez Dolžina kabla

120.60 mm / s 4,75 cm Širina

58.30 mm / 2.30 cm (spredaj), 67.00 mm / 2,64 palca (nazaj) Višina

21.50 mm / 0.85 cm (spredaj), 37.90 mm / 1.49 palcev (nazaj) Gume Dolžina Kabla

1,8 m / 6 metrov Osvetlitev

3 RGB Cone, Samostojno pod Nadzorom

OS

Windows, Mac, Xbox, in Linux.Vrata USB, ki zahteva.Programska oprema

SteelSeries Motorja 3.15.1+, za operacijski sistem Windows (7 ali novejša različica) in Mac OSX (10.12 ali novejša različica)

DPI 8500
Način Delovanja Opto-elektronske
Število Gumbov 6
Strani Usmerjenost Z Obema Rokama
Bruto teža 77g
Blagovna Znamka SteelSeries
Vrsta Žično
Poreklo CN(Izvora)
Slog 3D
Število Valjev 1
Paket Da,
Čas je, da trg Apr-14
Vrsta Vmesnika USB
Številka Modela tekmec 3

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni