8 Palčni Led Zatemniti Obroč Svetlobe s Stojalom Mobilni Telefon, Brezžični Krmilnik Žive Lepote Lučka Zatemniti Fotografija Svetlobe 10000

Nov izdelek

€1.93

€2.61

-26 %

Na zalogi

Oznake:

obroč lučk preprosta, kamio obroč svetlobe, visi svetilka, led obroč, lučka obroč, luknjo lučka, styke led luči, honda cb400 meter, sjcam led lučka, selphy obroč svetlobe

65615 VROČE PRODAJE

8 Palčni Led Zatemniti Obroč Svetlobe S Stojalom Mobilni Telefon, Brezžični Krmilnik Žive Lepote Lučka Zatemniti

Značilnosti:

1. Nadgradili in nastavljiva LED obroč svetlobe: obroč svetlobe je opremljen z držalom in uporablja 120 najnovejše SMD LED žarnice za zagotavljanje boljše svetlobne učinke.

2. Multi-funkcionalne in ultra-light osvetlitev kota: 2 v 1 design združuje selfie obroč svetlobe in mobilni telefon, držalo, ki se lahko zavrti za 360 °, kar omogoča mobilnim telefonom položaj mobilnega telefona obroč svetlobe na kateri koli kota.To je profesionalno orodje za ustvarjanje video v živo / snemanje uporabljate pametni telefon ali računalnik.

3. Univerzalno mobilno držalo za telefon in USB polnjenje: mobilni telefon, držalo je primerno za najbolj pametne telefone.Ta obesek svetilke se lahko uporabljajo za prenosniki, Računalniki, napajalniki, USB polnilci, napajalnikov, itd.Ta prenosni računalnik je primerna.

4. Z brezžičnim daljinskim stikalom: brezžične povezave območje je do 10 metrov, in je splošno združljiv z večino Apple / pametne telefone Android.Omogoča vam, da avtoportret, lahko tudi ločeno upravljavca, da posnamete skupinske fotografije, kot so stranke, diplomi slovesnosti, poroke, potovanja.

Opis:

Ta obroč svetlobe se bodo počutili bolj udobno in imajo daljšo življenjsko dobo brez drgnjenja iz balona.Obstajajo 3 barvna osvetlitev načinov: bela, rumena, topla rumena, vsak način ima nastavljiva svetlost ali lučka ugasne način, nastavljiva.

Specifikacije:

Barva:črna

Velikost:16 cm,26 cm

Tip: Fotografija Svetlobe

Veljavni modeli: univerzalni mobilni telefon

Flash tip: Profesionalna bliskavica

Ali se lahko obrne: Da

Uporabljajo baterije: Povežite napajalni kabel

Nadzor izpostavljenosti: 10000

Flash razpon: 200-velikosti 1000 mm

Paket Je Vključeno:

1 * zatemniti LED obroč svetlobe

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Fotografija svetlobe
Barvna Temperatura NOBEN
Številka Modela Fotografija svetlobe
Velikost 16cm,26cm(optional)
Uporablja baterijo Povezavo napajalni kabel
Združljiv Fotoaparat Znamke Mobilni telefon univerzalni
Nadzor izpostavljenosti 10000
Obseg bliskovno 200-velikosti 1000 mm
Vir Napajanja NOBEN
Ali se lahko obrne Da,
barve črna
Blagovna Znamka ACEHE
Uporablja Modele Mobilni telefon univerzalni
Vir Svetlobe NOBEN
flash type Profesionalna bliskavica

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni