Veliko Zmogljivosti Bazen Vrečko Za Shranjevanje Zložljive Kavljem Očesa Vreče Nogomet Košarka Vrečko Za Shranjevanje Doma Nered Neto Vrečko Za Shranjevanje

Nov izdelek

€12.13

€14.44

-15 %

Na zalogi

Oznake:

bazen košarka fantje, neto igrača, fluyd bazen vrečko, majica yin yang, modrc pranje, desk storag, košarka za, vrata nakit, žoga za košarko, v košarico kovinski

Bullet Točk:

1、Velika zmogljivost: velike viseče očesa skladiščenje vrečka ima športne žoge, bazen napihljive igrače, mehke igrače in na prostem pribor za čiščenje nered okrog dvorišču ali hiši.

2、Enostaven za namestitev in razstaviti: PRILAGODLJIVIH trakov in integrirano kljuke bi dal moč in prožnost, da visi iz ograje, vrata, in večina zgoraj tla bazeni.Snap-sponke omogočajo hitro snela.

3、Enostaven za čiščenje: skladiščenje vrečko sama in predmeti v vrečki lahko sprej-očistiti z vodo in suho hitro.

4、Zložljive za shranjevanje: PROSTORNE glasnost brez opravljanja tla prostora!Super za velikih predmetov!če ne uporabite ga, le, da ga izklopite in ga prepognite za shranjevanje.

5、Anti-spusti: EDINSTVENO zasnovo, ki zmanjšuje povešene in omogoča lažji dostop do elementov na dnu, z elastično odprtino, ki skrbi postavke padejo ven.

Opis:

Material:Poliester

Seznam:

1*Vrečko Za Shranjevanje

Oblika Kvadratni
Funkcija Zložljiva
Debelina Drugo
Številka Modela Dom, Velike Zmogljivosti, Nered Očesa Skladiščenje Vrečka
Razvrstitev Vaccum Stisnjena Vreča
Uporablja Prostor Za Vrata/Na Stene
Material Poliester
Specifikacija Other
vzorec Ravno Tip
Izdelek Materino Mleko Vrečko Za Shranjevanje
Obrazec Obleka Visi Vrsta/Viseči Tip
Zmogljivosti Drugo
Uporaba Manjše izdelke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni