Mason Jar Sončne Svetlobe LED IP65 Vodotesen Inteligentni Nadzor Mason Jar Visi Svetilka Stranka Steno Tabela Dekorativne Svetilke

Nov izdelek

€7.30

€9.86

-25 %

Na zalogi

Oznake:

rov za kuhinjo, Kmečka Steno Rov, lučka steno les, rov z stikalo, jar led, vrt jar, vrtna svetilka sončne, jar lučka, svetilka led solar, kmečka rov

Mason Jar Sončne Svetlobe LED IP65 Vodotesen Inteligentni Nadzor Mason Jar Visi Svetilka Stranka Steno Tabela Dekorativne Svetilke

Bullet Točk: 1、20PCS Visoko kakovostne LED: Na soalr visi svetilka z 20PCS visoko kakovostne LED je jarek in mehko svetlobo, ki dodaja, romantično in toplo vzdušje na vaše dvorišče ali soba.

2、Inteligentni Nadzor Svetlobe: sončne svetlobe, ki je enostaven za uporabo.Vklopite stikalo pod steklenico skp pred uporabo prvič, svetilko, ki bo polnjenje čez dan, in samodejno vklopil v noč.

3、Dolgo Življenje: sončne visi svetloba ima visoko stopnjo konverzije sončne plošče, z vgrajeno 600mAh visoke zmogljivosti baterije, je delo za 8-10 ur, ko se stroški za 6-8 ur.

4、Nepremočljiva Prostem: S standard IP65 zaščito ravni, soalr svetlobe funkcije dobro nepremočljiva uspešnosti, in učinkovito uporabo varstvo lučka na prostem.

5、Hitro Namestitev: soalr svetlobe lahko visijo in se postavi na dvorišču, hodnik ali neposredno postavi na tla ali mizo, s široko paleto aplikacij.

Specifikacije:

Ime: Mason Jar Sončne Svetlobe

Svetlobno telo velikost: približno 7 * 7 * 14 cm/2.76*2.76*5.51 v

Vir svetlobe: 20 0603 lučka kroglice

Nazivna moč: 1W

Barva: toplo bela / štirih barvah

Sončne celice: 2V

Baterija: 2A 600mAh

Sunshine čas: 6H

Čas osvetlitve: 8-10H

Raven zaščite: IP65

Življenjska doba: 10000H

Navodilo:

Vklopite stikalo na sončne pokrov in to stikalo samo mora biti vklopljena, ko je sončne svetlobe samodejno polnjenje čez dan.

Seznam Vsebine:

Mason Jar Sončne Svetlobe * 1

Številka Modela Mason Jar Sončne Svetlobe
Osnovna Vrsta NOBEN
Sončne Celice Tipa Litijeva Baterija
Garancija 1YEAR
Slog ART DECO
Certificiranje ROHS
Raven Zaščite IP66
Telo Material Steklo
Značilnosti Vodoodporna LED Sončne Svetlobe
Je Svetil Vključeni Da,
Blagovna Znamka LAIDEYI
Uporaba Počitnice
Je Zatemniti No
Vir Svetlobe LED Žarnice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni