600Mbps Dual Band USB Brezžični WiFi Dongle Adapterja 802.11 ac 5G/2.5 G Ethernet Sprejemnik Adapter PC Desktop Brezžična Omrežna Kartica

Nov izdelek

€7.30

€10.43

-30 %

Na zalogi

Oznake:

802.11 napajalnik usb adapter, bluetooth dongle za linux, gopro ogledalo gori, 5 ghz antena, msata wifi, bluetooth sprejemnik usb, pogon usb flash, dolgo je zvonilo wifi, kali wifi adapter dual band, ključ netflix ethernet

Opis:

Kategorija izdelka:650M Dual Band USB WiFi Adapter

Tip:650M Dual Band USB WiFi Adapter

Vmesnik:USB 2.0

Največja Hitrost Prenosa:2.4 G

Antena:vgrajena dvojno frekvenco dvojno anteno

Podprta Protokola:WiFi IEEE802.11ac/n/g/b/a

Bluetooth:4.2

Frekvenčni Razpon:2,4 Ghz/5Ghz

Podprti Sistem:Windows XP/Vista/7/8/10/ Mac OS 10.4-10.15

Maksimalna Poraba Energije:2.5 W

Ultra-Hitro Dual Band WiFi Adapter: Z uporabo najnovejše 802.11 ac wifi tehnologijo, 2,4 GHz razredi wifi hitrosti do 200Mbps, 5GHz do 433Mbps, idealen za igre na srečo na spletu in brezhibno HD video streaming, dual band zmanjšuje interferenco za boljše povezave z več brezžično omrežje.

Enostaven za Uporabo: Brez voznika potrebujejo za Windows 10,Št CD Disk, ki zahteva.

Minimalistično in Kompaktne Brezžične Ključ: Elegantno oblikovana in kompaktna oblika USB wifi adapter vam omogoča, da ga nosite kjer koli boste šli in lahko ga pustite na vaš Prenosnik ali RAČUNALNIK, ni potrebno odstraniti.

Široko Kompatibilnost: Podpora za Windows XP/7/8/10 Mac OS 10.6 in novejši operacijski sistemi, ki zagotavljajo enostaven za uporabo omrežja Wi-Fi vmesnik.

Podpora za Brezžični Bluetooth Naprave: vgrajeni Bluetooth sprejemnik zagotavlja stabilno in hitro povezavo Wi-Fi Signala, istočasno pa vam omogoča, da povežete vaš napravami Bluetooth, kot so Bluetooth slušalke ali tipkovnico, da računalnik za glasbo ali nadzor (To je lahko v pomoč samo 1 napravo Bluetooth hkrati).

Opomba

1. Bluetooth tudi uporablja 2,4 G frekvenčnem pasu.Ko uporabljate slušalko Bluetooth, je priporočljivo, da WiFi biti povezani z 5G dostopno točko, da bi se izognili medsebojne motnje med WiFi in Bluetooth v istem pasu.

2. Brez voznika potrebujejo za Windows 10 prenos Gonilnikov za drug operacijski sistem, in prenesti gonilnik bluetooth in priročnik za oba sistema.

3. Mac OS in Linux sisteme trenutno podpira samo 2,4 G 5G WiFi dostop do Interneta funkcijo WiFi, in ne podpirajo Bluetooth in srborit načinov.

Seznam vsebine:

1 x 650M Dual Band USB WiFi Adapter

1 x Uporabniški Priročnik

Opomba:Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Blagovna Znamka BEESCLOVER
Združljiv Znamko/Model Drugo
Številka Modela Wifi Adapter
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni