10X Povečevalno Steklo Stojalo Merilno Lupo Obsega Loupe z LED Luči

Nov izdelek

€18.94

€26.31

-28 %

Na zalogi

Oznake:

10 namizje lupo, svetilka namizna svetilka, očala povečevalna kratkovidna, stekla povečevalna stekla, namizje povečevalno steklo z led, proste roke, magnifiers, povečevalna stekla magnifiers, magnetni lučka lupo, magnifi, veliko povečevalno steklo otroci

Specifikacije:

Izdelek razmerje: standardna 10-krat, uporabo 4 AG9 baterije (vključno z baterijami)

Teža izdelka: 225g

Velikost izdelka: 45 * 63mm / 1.77 * 2.48"

Darilo polje velikost: 120 * 90 * 63mm / 4.72 * 3.54 * 2.48"

Izdelek material: kovina, 3 optično steklo, prevlečeni leče.

Model: Kompleks Obsega/Cross Lestvici

Načela:

Da bi videli podrobnosti o majhnih predmetov, je potrebno, da se premaknete predmete, zaprite oči za povečanje zornega kota in tvorijo večje slike na mrežnici.

Toda, ko se je predmet preblizu oči, da ne vidijo jasno.Z drugimi besedami, da bi razumeli dejstva, ne le, da je treba predmet, ki imajo dovolj velik kota z oči, ampak tudi ustrezni razdalji, je treba hraniti.Očitno je, da za oči, ti dve zahtevi sta medsebojno omejevalnih.Če bi konveksno lečo pred našimi očmi, bomo lahko rešili ta problem.Konveksna leča je najenostavnejši povečevalno steklo.To je preprosto optični instrument, ki lahko pomaga oči za opazovanje majhnih predmetov ali podrobnosti.

Uporaba metode:

Opazovanje 1. način: preverite povečevalno steklo v bližini objekta je treba upoštevati, in da je razdalja med človeško oko in predmet, ki jih je treba upoštevati nespremenjena.Nato premaknite ročna povečevalna stekla nazaj in naprej med predmet in človeško oko, dokler slika je povečana in jasno.

Opazovanje 2. način: zaprite povečevalno steklo, da se oči toliko, kot je mogoče.Povečevalno steklo ne premikajte, dokler se slika je velika in jasna.

Cilj:

1. Achromatic objektiv brez kromatične aberacije lahko opazujejo sliko in ugotovi gem zelo jasno.To je polje za enostavno prenašanje.

2. Prav tako se lahko uporablja za nakit certificiranje test, substrat kvalitete površine, barvne korekcije, itd.

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Povečevalno Steklo

1 X Primer Usnje

1 X Darilni Embalaži

[relateproductdetail/]

Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)
S Svetlobo Ali Ne Da,
Slog ročni
Blagovna Znamka VKTECH
Številka Modela Povečevalno Steklo
Vir Svetlobe LED Luči
Certificiranje CE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni