Luksuzni 1pc 16G White Opal Obrvi Piercing za Ušesa Ustnice Labret Tragus Piercing Helix Piercing Nosu Prstan Nastavek Hrustanca Uhan Darilo

Nov izdelek

€2.54

€4.09

-37 %

Na zalogi

Oznake:

orožje, surefir, m300, m600 gori, airsoft element, M951, dbal a2, pištolo luč, magpul pts, foregrip keymod

Starbeauty Luksuzni 1pc 16G Štangla Opal Obrvi Piercing za Ustnice Labret Bela Stainles Jekla, Nastavek Obroč Helix Piercing Uhan Telo Nakit

Naše podjetje je strokovno pri vodenju podjetja v večini vrst jewelries in lepota pribor.Če ste posameznik kupec,prosimo, ne pozabite dodati nami za vaše Najljubše Trgovine Seznam .Če ste trgovec ali distributer in tudi skrbi za zadovoljnih poslovnih partnerjev na Kitajskem, vas prosimo, da nas kontaktirate preveč.

POKLIC NAREDI ODLIČNOSTI !!SMO SI ZASLUŽIJO VAŠE ZAUPANJE !!

Plačilo se predvidoma prejeli v roku 24 ur po prejemu vašega nakazila končan.Po potrditvi uspešno plačila in dostave informacij, smo bo poskrbela za pošiljko v 2~3 dni.

Depozitni je naša prednost, način plačila.Sprejemamo tudi druge različne plačilne metode, kot so Bančno Nakazilo, Western Union, Kreditne Kartice, Visa,Master Card, itd.Če izpolnjujete vse plačilne težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.Hvala, ker ste.

Vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.Smo iskreno vabimo vas, da pustite PET Zvezdic in Pozitivne pripombe, ko ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.To vas bo le 30 sekund.Hvala!

Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, prosim, NE pustite, negativna in nevtralna povratne informacije preden sporočilo.Bomo preverili, če je vračilo je možno v 24 urah.Najlepša hvala !!

1. Za Barvne Razlike: dejanske barve se morda nekoliko razlikuje od slike.To je lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot je zaslon za razmislek na zaslonu, svetlobni učinek in drugih dejavnikov.

2. Za ruske kupce: Prosimo pravilno vnesite vaše ime in priimek stečajnega upravitelja.Ker je Post Politike v Rusiji je precej stroga.To je pomembno za vas, da prejmete vaše parceli hitro in uspešno.

Vaše Zadovoljstvo Je Naš Končni Opravljanje.Kaj Smo Rekli, Da Je Tisto, Kar Počnemo ! ! ! ! !

Barve Bela in pink opal piercing
Pakiranje 1 kos v Strokovnih pakiranje
Blagovna Znamka STARBEAUTY
Varnostni Standardi Anti-alergija, CE standard, brez Niklja, Svinca brezplačno Ear piercing.
Moda Elementi Barvita gemstone, Prebadanje Telesa
Številka Modela m952
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Piercing Velikost BAR
Slog Trendy
Padec ladijskega prometa ? DA. Brez prodajalca informacije
Poreklo CN(Izvora)
Nakit Telo Vrsta Obrvi Nakit
Merilnik 16 G Obrvi piercing nakit telo
Postavka Vrsta nakit telo
Ne wholesales ? DA. Več popusti za večja naročila
Material Kirurško jeklo in opal kamen
Obliko\vzorec KROG
Fine ali Moda Moda
Vrsta Obrvi Piercing , lip/labret piercings Uhan Nastavek helix Piercing

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni