Jjeza Igrača Za Psa Interaktivni Gume Kroglice Za Hišne Živali Pes Mačka Kuža, Igrače, Žvečiti Žogo Zob Igrače, Žvečiti Zob Čiščenje Žogice Velik Pes, Ki Grize Igrača

Nov izdelek

€5.97

€9.18

-34 %

Na zalogi

Oznake:

pasje igrače gume, žoga za hišne živali, pes vrv igrača, pes kong igrača, žogo igrača za psa, žogo pes, pes igrača za, jjeza igrača, pes jjeza igrača, igrača za psa

Specifikacije:

Ime izdelka: Pet Zob Usposabljanje Žogo

Izdelek barva: jezero, modro, rumeno, zeleno

Izdelek material: TPR

Tehnični podatki: premer 8 CM

Izdelek teža: 150 g

Značilnosti : 1.Oblikovanje treh različnih moči nazobčan molarno izboklin, ki so v celoti obdane v 360 stopinj.Učinkovito sodelovanje teh treh vrst molarno izboklin omogoča čiščenje funkcija veliko boljše podobne izdelke na trgu, resnično zaščito psa ustno zdravje.

2.Pes je sprednje zobe, cuspid zob in molars lahko temeljito očistiti ko pes igra z igrača, tudi učinkovito odstrani vse vrste riža ostanek, umazanijo in matematika, ki je v celoti zaščiti psa zdravje zob.

3.Temeljito očistite umazanijo in kamni na sprednji strani, od pasjih zob, da zagotovijo zdravje psa je zob vsako minuto.Je prišel res, da psi krtačo zobe, ki jih sami.

4.Uporabi psa zobno pasto ali attractant na molarno izboklin lahko betterclean pasjih zob.Prav tako lahko postavite pasje hrane ali obravnava znotraj oltarja, da bi pritegnili psa interesa, da se pes lahko čiščenje zob samo po sebi.

5.Nazobčanim molarno izboklin v treh različnih moči lahko bolje očistiti umazanijo in zobozdravstveno matematika od pasjih zob.Igrače, ki je primerna za majhne, srednje in velike pse (vključno z nevarni psi).

6.Ko pes igranje s to igrača na prvi čas, ali daje igrače za velike pse, priporočamo, da nadzor igralnega časa v 15 minutah, po katerem se lahko poveča na 20 do 30 minut na dan.

7.Igranje s to igračo redno bo podoživite psi' tesnobe in izboljšanje IQ, ko so doma sami, preprečevanje uničiti iz pohištvo in obleke.

Seznam vsebine:

Pet Zob Usposabljanje Žogo * 1

Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Igrače Tip Kroglice
Nastavite Vrsto No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni