YI Dome Kamera X 1080P HD IP Kamere Varnost Notranja Kamera z Wi-Fi, Časovni Zamik Človekovih & Pet AI, Glasovni Pomočnik za Združljivost

Nov izdelek

€49.32

€82.19

-39 %

Na zalogi

Oznake:

havit webcam 1080p, reolink rlc 820a, yi, varstvo varnostne kamere, 360 fotoaparat stopnjo, 4k yi, fotoaparat reolink, mikro camara, baby monitorji monitor, pes

YI DOME KAMERA X

AI-Based | Človeško Zaznavanje | Pet Odkrivanje | 360° vidno Polje | Privacy Način | Hitra Obvestila | nepopačenim Full HD Video Mehanske Pan & Tilt | Sledenje Gibanja | Napredno Zaznavanje Gibanja | Najhitrejši Hitrosti Omrežja v Razredu | Zavzema 50% Manj pasovne širine, MP4 Datoteke za Shranjevanje | Napredno H. 264 Stiskanje | Najboljši v Razredu Night Vision

Ne zamudite akcije.

YI Dome Kamera X sije z napredno sledenje gibanja zmogljivosti, da ostanete osredotočeni na tisto, kar ne želite zamuditi.Pregledovanje v realnem času, še nikoli ni bilo bolj zabavno.

Opozorila, da zadevo.

AI-temelji zmogljivosti lahko ločimo ljudi in domače živali iz premikajočih se predmetov.Prejemali samo obvestila, glede na vaše želje in individualne nastavitve v svojem prostem YI Doma App.

Instant opozorila.

Bivanje v znanje tudi, ko niste okoli.Naša država-of-the-art rob računalniški zmogljivosti, ki omogoča, da prejeli najhitreje push obvestila, ko pobudo ali zvok je zaznal, brez dodatne provizije ali naročnine.Prepričani smo, da je sodobna tehnologija ne bi smelo priti na višjo ceno ali strune priloženo. zabavaj se!To je razlog, zakaj smo sploh ne bi človekovih in hišne odkrivanje plačano "dodaj na" storitev.Preprosto vklopite push obvestila in uživajte v realnem času opozorila.Prilagodite nastavitve, da tako podrobno, kot želite, ima za posledico bolj pomembna opozorila za vas.

Poslušanje, pogovor in glej v vrhunski kakovosti.

Dobite največ od ostal povezan z neverjetno Širok Dinamični Razpon (WDR) kakovost slike in two-way audio.Boste koristi od svetlejši posnetkov in širši nabor barvne podrobnosti, tudi za nočno gledanje posnetkov.Nikoli žrtvovati kakovost slike znova.Prikaži in delite svoje posnetke s tistimi, ki so najpomembnejše v vašem življenju. 1080P Full HD na 20fps.

YI Doma App za PC in Mac.

Dostopnost zadevah.Bodite pozorni na to, kaj je pomembno in prikaz vašega doma, neposredno iz vašega PC ali Mac.Preprosto prijavo in si jih ogledati v živo vir, ne glede na to, kje ste.Download zastonj PC ali Mac naročnik neposredno iz naše spletne strani in si do devet kamer hkrati.

Je časovna umestitev vse.

Večina naših strank so naši izdelki iz škatle in delajo v 5 minutah ali manj.Vedite, da če naletite na vseh izboklin, da je IT Tehnologije za podporo strankam ekipa je tukaj, da pomaga.Ste v nadzor z YI Dome Kamera X. Nastavite nastavitve, ko je fotoaparat vklopljen ali izklopljen in če želite prejemati pritisni in opozorila.Prilagodite občutljivost stopnje, da za zaznavanje gibanja in nenavaden zvok zaznavanje prejeli več ustreznih opozoril.

360° v Full HD in Zasebnost Način.

Koristi od popolno zajetje vašega doma z YI Dome Kamera X 340° stopinj vodoravno in 95° stopinjsko navpično vrtenje, kar je tako rekoč nič mrtvih kotov.Ko kamera zazna gibanje, ga lahko samodejno sledenje in zajemanje video snemanje s svojo sledenje gibanja programske opreme.Vključite funkcijo Auto-Križarjenje način, da vodoravno raziskava območja.Uporaba vašega IT Domov App, imate možnost, da izberete do osem lokacij za to, da "križarjenje" in monitor.Zagotoviti zasebnost, kadar želite.Je YI Dome Kamera X ima edinstveno veke design, ki omogoča, da je objektiv kamere, da roll nazaj in ustavi snemanje, ko je telefon izključen ali vključen do Zasebnosti Način.Vse varnostne kamere iz IT Tehnologijo 128-Bitno End-to-End šifrirana, kar je enako stopnjo varnosti, kot so spletno bančništvo.

Ker življenje ne ustavi na noč.

Spati trdno, vedoč, da vaše YI Dome Kamera X ima hrbet.Svoje osem infrardeče svetleče biseri, ki zagotavlja vrhunsko nočno gledanje brez popačenja do 30 metrov.Lahko izključite infrardeči senzorji in LED-indikatorji, da uživajo visoko kakovost nočnega vida brez svetlobnega onesnaževanja, kar je idealno, če ste spremljanje spanje otroka ali hišnega ljubljenčka.To tudi pomeni, da ne boste imeli LED svetlobni odsevi v vaših posnetkov v primeru, da ste posneti izven območja,, kot je hodnik ali dovoz, skozi stekleno okno.

Uživati vaš brezplačen IT v Oblaku Osnovni Načrt.

Je IT v Oblaku Osnovni Načrt prihaja standard z vsem YI Doma kamere.Osnovni Načrt trgovin 6 drugi gibanja sproži posnetke za 7 dni v oblaku, brez dodatnega nakupa potrebno.Dodatni več ali 24/7 CVR naročnine so na voljo za nakup po YI Doma App.Naši strežniki temeljijo v Silicijevi Dolini v Kaliforniji; Frankfurt, Nemčija; in Singapur.Ljubezen SD kartice?Torej bomo.Lahko se odločite, da dvakrat gor in vsebujejo dvakrat več posnetkov, kot druge premije kamere, ker YI Dome Kamera X podpira SD kartice do 128GB.Si lahko še vedno ogledate in delite svoje SD posnetkov neposredno preko YI Doma App.

Podprti Operacijski Sistemi windows 8
Funkcije 2 Človekove /Pet Odkrivanje
Certificiranje FCC
Senzor Blagovne Znamke SmartSens
Stiskanje Video Format H. 264
Stenski Nosilec Zgornja meja
Poreklo CN(Izvora)
Povezovanje IP/Brezžično Omrežje
Napajanje Normalno
funkcije 6 Najboljši v Razredu Night Vision
Omrežni Vmesnik Wi-Fi/802.11/b/g
Funkcije 3 Nepopačenim Full HD Video Mehanske Pan & Tilt
Tehnologija Infrardeči
Audio Izhod NOBEN
Dimenzije (L x W x D)(mm) 25x72.5x127.4 mm
Cloud Storage Podpira IT v oblaku in SD kartico
Funkcije 4 Napredno Zaznavanje Gibanja
ip kamera slog YI Smart Dome Varnostna Kamera X
funkcije 7 Zvok Analytics
barve Bela
Shranjevanje NOBEN
Namestitev Zgornja meja
Objektiv (mm) 2.8-8 mm
Zorni Kot 360°
8 funkcij Časovni Zamik - reža za kartico SD &Cloud Storitev na Voljo
Pametne Funkcije 1 Svarilo Alarm,Inteligentni gibanja, opozorilo,Območje opozorilo
Milijona slikovnih pik 2MP
Vrsta IP Kamera
Opozorilo Dejanje Lokalni Alarm
5 funkcij Najhitrejši Hitrosti Omrežja v Razredu
Senzor CMOS
Visoke Ločljivosti 1080P(Full HD)
Slog Dome Kamera
Blagovna Znamka yi
Podprte Mobilne Sisteme ios
TF Kartica NOBEN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni