2500cd/m2 Inteligentni Smart Kolo Govoril Kolo Svetlobe Monitor RGB Zaslon za ponovno Polnjenje Koles Pesta 256/416ps Full Color Led Luči

Nov izdelek

€47.94

€68.49

-30 %

Na zalogi

Oznake:

moto kolo luči, SSD Garancija, rgb kolo, big kolesarske luči, mala čelada kolesarska led luči, bicycl, izposoja led trakovi, kolo chrome, kolo lumen, kolo luči kolesa

2500cd/m2 Inteligentni Smart Kolo Govoril Kolo Svetlobe Monitor RGB Zaslon za ponovno Polnjenje Koles Pesta 256/416ps Full Color Led Luči

To kolo kolo svetlobe monitor sistem, ki je inteligentno oprema, izdelana posebej za kolesarje, ki je nameščen na kolo hub enostavno in lahko na zaslonu prikažejo vse zasnov slike, stripe, videoposnetke, teče znakov, tako da kolesarji lahko izrazijo svojo lastno osebnost in ustvarjalnost v precej dolgočasno vožnjo.Deluje odlično na 26" kolesa ali zgoraj, kot je združeval štiri lahkega orožja, ki vam dovolj vizualno bivanje časa, da uživajo svoje ustvarjalnosti.Programabilno kolesarske luči, ki spremeni vaš izposoja kolesa v barvit zaslon.Zabavno s tem izdelkom!

Značilnosti:

VIDEO, RISANI ZASLON: Editor vaš zasnov sliko, Gif, video, risani, ali DIY svoje besedilo, grafiti in se pomikate besede, na ekskluzivni programske opreme, ki je nastavljen v SD, pod pogojem,.Podpira JPG, BMP, GIF, AVI, MP4, MPEG, MOV, QT, FLV, itd..

VISOKA LOČLJIVOST RGB BARVNI ZASLON: Polno barvne 2500cd/m2, visoko svetlost zaslona je zelo enostavno videti na cesti ponoči ali celo v dan.To je čudovito svetlobo dekoracijo za vaš ljubljeni kolesa zaradi svoje barve, popolnost in Visoke ločljivosti za najboljši prikaz izkušnje.

NEPREMOČLJIVA: IP66 Nepremočljiva design z jasno in racionalno vodotesno ohišje za LED luči, ni treba skrbeti za deževne dni " jahanje in škodo, povzročeno z običajnim kolesom pranje.

DOLGO, MOČ, VZDRŽLJIVOST: Opremljena s tremi baterije primerih, ki objemu treh 18650 baterije na najbolj.You are free, da se je odločil moč sistema z 1, 2 ali 3 baterije(Niso Vključene).Njegovi moči, vzdržljivosti je do okoli 6h s 4000 mah moči, zmogljivosti, ko jo napaja 2 kosa 18650 batterries.

UPORABLJA ZA: Kolesa, s kolesom premerom 26 cm in zgoraj (zunanji premer pesta mora biti več kot 10 mm, manj kot 65 mm.) za enostavno namestitev, brez potrebe dodatnega orodja.

Specifikacije:

Model: 1-801 / 2-801Pro (Neobvezno)

Material: ABS

LED količina: 256 ultra svetla 5050 Led / 416 ultra svetla 3528 Led

LED light color: Polna barv

LED življenjska doba: 30000h

Najboljše hitrost poraba: 8KM/H

Napajanje: 1, 2, ali 3 18650 baterije (Niso Vključene)

Baterija: 4000 mah

Baterija delovni čas: 8h / 6h

Polnjenje metoda: 5V USB polnjenje

Nepremočljiva stopnja: IP66

Paket velikost: 26 * 15.5 * 7.5 cm / 10.2 * 6.1 * 3.0 v

Package teža: 521g / 18.4 oz

Package Seznam:

1 * Lahka Gostiteljske

1 * Napajalni Kabel

1 * Card Reader

1 * 512 MB SD (Konfiguriran)

1 * Nastavite Traku

Dostava:

1.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških.

2.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,HKpost EMS,DHL,Fedex,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil .

3.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo.

4.Nismo odgovorni za zamude causedby carinskih Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges.

5. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Garancija:

1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.ČE vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti .

2.Za napačno-poslani predmeti, vas Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo.

3.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.

Številka Modela FH-801Pro FH-801
Vgradna Namestitev Kolesa Napere
Certificiranje CE CCC
Napajanje Baterija
Blagovna Znamka LIXADA

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni