500Pcs Prazno Cena Velikost Oznako Nalepke Nakit Oznake Termični Papir Etikete Visi Oznake za Glassess Uhan Obroč Ogrlica, Zapestnica

Nov izdelek

€16.43

€20.54

-20 %

Na zalogi

Oznake:

oznako visi, glassess, verige multi, osnove chrysoprase obroč, oznaka obroč, elektronski digitalni koledar, nakit ceni oznaka, prazno nakit oznaka, osnove obroč, močno nalepke visi

☆Toplo Vas Pozove,

✔Prosimo upoštevajte, da to oznako, lahko samo natisnjena s tiskalnikom, ki širina je več kot 7 cm. ✔Etikete se lahko natisnejo z termični tiskalnik. ✔Oznako podporo rokopis.

★Informacije O Izdelku

▷Tip: Očala Cena nalepke ▷Barva: Bela ▷Velikost:Tip A: 70 mm*30 mm; Tip B: 76mm*34 mm ▷Količina: 500pcs/roll ▷Material: Toplotno papirja ▷Primerno za Tiskalnike: Termalni tiskalnik za nalepke; Traku tiskalnik za nalepke.

★Značilnosti Izdelka

▷Trganje-dokazilo, Nepremočljiva; olje-dokazilo, odporno na Praske; Podpora Rokopis.

★Pogosto Aplikacije

▷Cena nalepke, primeren za Nakit, jade, zlatih in srebrnih izdelkov, očala, trgovina, itd.

Q: Kakšna je način dostave?

A: izberete lahko brezplačno dostavo kanalov, kot so Orgon.si Standardne Dostave, E-pošta ali EMS.Če potrebujete fast shipping, kot so DHL, TNT, UPS, itd, se najprej obrnite na nas, tako da bomo lahko poskrbeli za vas ustrezno.

Q: Kako lahko sledenje moje parceli situacijo?

A: Po paketna dostava ven, lahko najdete številko za sledenje v vaše naročilo informacij, lahko neposredno preverite na parceli skozi Orgon.si App, in lahko spremljate tudi prek spletne strani spodaj: https://www.17track.net/en.If se še vedno ne more slediti parceli stanje, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Material Papir
Specifikacija Multi-piece Package
Slog Za enkratno uporabo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni