PUL Sollid Barvno Vodotesno Baby Usposabljanje Hlače Dojenček Krpo Plenice za enkratno uporabo Nappy Pralne Plenice, Bombažne Učenje Hlače M, L

Nov izdelek

€4.60

Na zalogi

Oznake:

odraslih plenic sopihanje, oximetr, plenic za enkratno uporabo, tkanine pul, scotty neznatan usposabljanje hlače, mig puls, usposabljanje hlače odraslih, plesti plenic pokrov, Plenic, odraslih krpo plenic

PUL Sollid Barvno Vodotesno Baby Usposabljanje Hlače Dojenček Krpo Plenice za enkratno uporabo Nappy Pralne Plenice, Bombažne Učenje Hlače M, L

O postavko:

1.Gradiva sledijo

Zunanji:Poliester s PUL lamel (Nepremočljiv & Dihanje)

2. Mehka,dihanje,udobno

3. Neškodljiv, Okoljske, stroj,

4. Izbirate lahko različne barve, v enem vrstnem redu, smo sprejeli mešani.

5. Tovarne neposredno prodajo.(če želite na debelo,pustite pojasnila k nam,potem vam bomo veleprodajno ceno)

6.Velikost:M, L, boste lahko izbirali.

S:pas 20 cm/7.87"-30 cm/11.81"(elastično) Heigth:19 cm

M:pas 21 cm/8.26"-33 cm/13" (elastično) Heigth:19 cm

L:pas 22 cm/8.66"-35 cm/13.78" (elastično) Heigth:20 cm

Package:1pcs plenic s vstaviti

Plenic Naročanje In Plačilo:

Cenimo celotno plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni , lahko pa prekličete vaše naročilo, če plačilo ni bilo, ki jih je v tem času brez predhodnega obvestila.Pišite nam, če vas ne bi plačilo v ta časovni okvir (smo popolnoma razumem), da bi se izognili preklicati naročilo.Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.Sprejemamo mešani, vendar morate, da nam poveste, ŠT.predmetov, ki jih želite kupiti.ŠT.je na sliki.

Dostava: 1. Predmeti se bodo dobro zapakirane pred pošiljanjem. 2. Vedno smo poslati predmet, vaš registriran naslov, da se zagotovi varnost element.Če morate spremeniti vaš naslov, ali želite, nas, da ladja na drug naslov, pls, sporočite nam je, ko oddate naročilo.

3. Predmeti, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom/EMS

Obvestilo:

Bodite prepričani, da kupite naše krpo plenice!Naše plenice so narejene z odlično kakovost materiala in varno preizkušen.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlika stranke v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine.

Politika vračanja: 1. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga .Torej, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

2. Kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

3. Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.

Primerna teža 5-10 kg
Postavka Vrsta Pleničke
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Pororo
kraj izvora Zhejiang, Kitajska (Celine)
Anti-Leak 3D preprečevanje uhajanja kanal
Številka Modela 403
Material Mikrovlaken
Količina 1PCS
Velikost One size
Spol Unisex
Razvrstitev Plenic
Plenic Tip Krpo Plenic
Starostni Razpon 3-6y
barve Tiskanje
Funkcija Mehko Dihanje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni