2020 Barvni zaslon Nepremočljiva 48v500w Bafang Spredaj/zadaj, Električno Kolo Conversion Kit Brushless Hub Motorna Kolesa EBike sistem

Nov izdelek

€251.52

€270.46

-7 %

Na zalogi

Oznake:

ebike moč motorja, bafang bbs02 program, shengyi hub motor, 250w bafang motornih, e kolo conversion kit sine, Brezkrtačnih, bafang kolo, ebike sprednje kolo, motorna qs, kolo electr

Spredaj motor:

Zadaj motor:

Če potrebujete spoked platišča,prosim, pustite sporočilo.

Seznam Vsebine:

1) 48V500W BAFANG hub motor

( Izberete lahko spredaj ali zadaj hub motor )

2) 48V22A 9mosfets Greh-val krmilnik

3) EB-BUS 1T4 nepremočljiva kabel (80 cm)

4) Motorna kabel (180 cm za sprednji strani motorja, 100 cm za zadaj)

5) Barvni zaslon

( Izberete lahko 500C ali 850C, ogledate fotografije, spodaj )

6) Levi in desni Palec plin

7) DH12 PAS (12magnets)

8) EB-BUS in PAS podaljšek

( Primerna za baterije, nameščene v vsakem položaju. )

9) odrezani moč Brakelevers

( Če imate raje kabel ali hidravlične zavore zavora senzor, prosim, pustite sporočilo. ) 500C in 850C barvni zaslon za možnosti: Če izberete zadnje kolo motor komplet,obstaja niti za pest:

O Nas:

Verjamemo,, da kolesarjenje je za vsakogar, ne samo zdrav in mlad.Ali jahanje, gorsko kolo skozi gozd steza,plezanje v hribih na križu kolo, kričal navzdol hribih na cesti ali s kolesom, vleče otroci okrog na oznako skupaj, nekaj stvari premagati zabavno in exhilaration kolesarjenje.To je vredno omeniti, da je z prispevek električne energije,zdaj pa ni nobenega razloga za vas, da zamudite.To je tisto, kar smo predani in zakaj smo začeli naši spletni trgovini, ki se osredotočajo na električna kolesa serije ,kot so električno kolo pretvorbo kompleti, gorskih in mesto električnih koles, maščobe pnevmatike, električna kolesa in relativno deli za električne avtomobile.Vse izdelke, ki jih izdelujejo izražajo svoje interese in strokovnost.Ne glede na to, ali ste iskali za e-kolesa za communiting,touring ali naključno,vam lahko pomaga pri najboljša izbira!

Koristne Nasvete: • Garancija Eno leto garancije.V roku 15 dni(osnove o dostavi podatkov):Bomo zajema povratno potovanje dostava poštnina. 15 dni do enega leta:Bomo zajema povratno poštnino. • Pakiranje&Dostava 5 Plast Dvojno Steno Karton,in DHL,FEDEX,TNT,EMS, za ladijski choise. • Politiko vračanja povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema predmete in to je samo zaradi samega izdelka, kot so okvare,škodo,karkoli, da je prodajalec kriv,ne kupca osebne preference ali neuspeh za uporabo.

Nazivna moč 500w
Blagovna Znamka OLOEY
Krmilnik Velikost 115mm*54 mm*30 mm
Vrsta Motorja brushless prestavi hub motor
Tip Konektorja Higo Nepremočljiva priključki
Dušilke palec plin
Krmilnik 48V22A Greh-val 9 mosfets
Design Brezkrtačnih
Napetost 48V
Zaslon 500C/850C
PAS DH12 PAS (12magnets)
zavora senzor neobvezno
Moč > 400w

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni