SUNNECKO Damask Noži Kuhar Nož Japonski Kuhinjski Nož Damask VG10 5" Utility Noži Ultra Pakka Leseni Ročaj Kuhanje Orodja

Nov izdelek

€20.55

€41.09

-49 %

Na zalogi

Oznake:

škarje 6 5 vg10, kuhar nož, kuhinjski nož varnost, kuhinja knive, findking nož, Sunnecko, 7cr17 nož jekla, meso pull, kuhinjski nož set, premium kuhar

Dobrodošli na "Sunnecko" Profesionalna Kuhinjska posoda Store!Kot Neposredna Tovarne za Proizvodnjo, Smo Ponudbo Najboljših Izdelkov in Najboljše Storitve za vas, vam Želim Čudovit Shoppong Izkušnje Tukaj!

SUNNECKO Damask Noži Kuhar Nož Japonski Kuhinjski Nož Damask VG10 5" Utility Noži Ultra Pakka Leseni Ročaj Kuhanje Orodja

Specifikacija: Ime Izdelka: 5 palčni Pripomoček Nož Kategorija Izdelka: >> Kliknite, če želite kupiti več noži, ki vam je všeč Rezilo Material: Damask Jekla Ročaj Material: vrhunska Pakka Leseni Ročaj , uporabljati za dolgo časa, ne izkrivljajo, da ne skrči in ne blede Izdelek Parametre: Nož Teža-78g, Rezilo Dolžina-5" / 127mm, nož Dolžina-9"/ 229mm, Rezilo Debelina-2 mm, Rezilo Širina-25 mm Močno Trdota: 59-60HRC Ostrino: Raven Sila Rezanja z 6.0-8.0 N Mednarodni Standard Obrti: Ammer Stria Kovani Obdelavo

Značilnosti: Mehka Masa, Oster in Trpežne, Super Anti-rja Udoben Ročaj

Paket Vključuje: 1 x 5-palčni Pripomoček Nož 1 x Darilni embalaži

Previdno: 1. Prosimo, hranite ga izven dosega otrok. 2. Prosimo, ne hranite na rob in točko nož cilj za ljudi. 3. Prosim, ne ujeti nož z roko, ko je nož spusti navzdol. 4. Prosimo, čisto in suho nož po uporabi, in jo postavite na suho mesto. 5. Rezilo je zelo ostro, prosimo, da ne uporabite prst, da test nož ostrino. 6. Prosimo, da ne uporabite nož za rezanje kosti, zamrznjeno meso in druge trde stvari. 7. Prosimo, ne dajo nož v diswasher.

Podrobnosti O Izdelku:

OBDELAVA:

Bomo obdelali naročila isti dan je prejel plačila, in smo sprejeli številne vrste plačil, kot so Alipay,

Visa, Mastercard, Western Union, itd.

DOSTAVA:

1. Naročila bodo ladjo iz naslednji dan po plačilu je bilo očiščeno, in pošiljko lahko pripravljen za Nizozemsko Mesto, Singapur Post, EMS ali DHL.

2. Vendar drugačen način dostave pa imajo različne ladjar stroškov, nekateri lahko brezplačno, in nekateri potrebujejo drug strošek, kot express EMS ali DHL.

3. Blago bo dostavljeno, da špediter prvi in bo trajalo približno 2 do 3 dni za posodobitev dostava novice.

4. Prosimo, prepričajte se, da ste nam svoje polno ime, če je vaša država je za Rusijo, in prosim, zapišite pravi naslov za pošiljke, bo to pomagalo, da prenese parceli uspešno.

SLEDENJE:

Vse parcele pošlji ven iz naše trgovine bodo imele popolno sledenje podatkov, lahko nakupujete predmeti v naši trgovini, brez kakršnih koli skrbi.

POVRATNE informacije:

1. Vaš pošten in iskren pregled je tisto, kar smo veseli, da, to bo nas napredek!

2. Če ste zadovoljni z našimi blaga, vljudno prosim, da nam nekatere pozitivne povratne informacije (kot 5 zvezdic).

3. Če je kateri se pritožujejo na blago boste prejeli, vas prosimo, da nas obvestite in bomo ponudili najboljšo rešitev.

Rezilo Dolžina 5"/ 127mm
Ime izdelka 5" Utility Nož
Funkcija Okolju Prijazno
Rezilo Debelina 2 mm
Vrsta Noži
Nož Vrsto Pripomoček Noži
Teža 78g
Certificiranje CE / EU
Močno Trdote 59-60HRC
Številka Modela 00201708204
Blagovna Znamka Sunnecko
Ročaj Material Pakka Leseni Ročaj
Rezilo Širina 25 mm
Rezilo Materiala Damask Jekla
Nož Dolžine 9"/ 229mm
Material Damask Jekla

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni