4 Paket 110 LED Sončne Luči na Prostem Led Solar Powered Stensko Svetilko z Senzor Gibanja Nepremočljiva Street Light USB Charge 3 Načini

Nov izdelek

€6.64

€11.07

-40 %

Na zalogi

Oznake:

solarne razsvetljave senzor, polnilnik luč za dom, ure svetlobe, led sončne energije noč svetlobe pir senzor gibanja steno, umetni moss rock, škarje, led osvetlitev doma ultrathin, ob postelji luč s stikalom, solarni senzor gibanja, veliko tulipanov

modname=ckeditor 4 Paket 110 LED Sončne Luči na Prostem Led Solar Powered Stensko Svetilko z Senzor Gibanja Nepremočljiva Street Light USB Charge 3 Načini 1. Tudi kakovost: Uporabite za dobro kakovost ABS materiala, to je vzdržljiv za uporabo na prostem in dolgoročno uporabo.

2.PIR m otion senzor: občutljivih PIR senzor za svetlobo zazna gibanje ljudi od 3 do 5m.To bo samodejno krmiljenje luči in izklop.

3.IP65 vodoodporna: Sončne Svetlobe je izdelan iz ABS in IP65 Vodo-odpornega materiala.Deluje lahko tudi v različnih vremenskih razmerah, kot so dež, sneg ang meglo.

4.Dolg delovni čas: Če je popolnoma napolni baterije več kot 8 ur, z neposrednim soncem, to bo razsvetljave več kot 8 ur

5.Napaja s sončno energijo: sončne celice je na vrhu svetilke.To bo samodejno shranjevanje električne energije čez dan.Prosimo, namestite izdelka na neposredno sonce mesto.Ta na Prostem Sončne Svetlobe je brezžično.Lahko ga namestite na steno

6.Super svetla: M razmerah tak porazdeljeni svetlejši od ostalih svetilk.Eac h sončni pogon pot svetlobe, h kot odlično-svetle oči zaščitna, migetanja slike-brezplačno in brez-sevanje bele LED luči za osvetlitev.Je enostaven za namestitev na drevo stekla, kovine. --učinkovitost sončne celice:19% --solarnimi:5.5 V/110mA/0,65 W --nepremočljiva razred:IP65 --način:v treh delovnih način --senzor kota:120° --li-ionska baterija:2200mah/18650 baterijo --senzor gibanja razdalja:3-5m --material:ABS polikarbonat --vir napajanja vrsta:USB-pogon,solar powered --način konverzijo: konverzije,mode1 nadzor svetlobe;mode2 šibki svetlobi+človekovih indukcijski+za nadzor svetlobe;mode3 človekovih indukcijski+za nadzor svetlobe mode1: to bo samodejno vklopi svetlobe v nočnem času ali v temnem prostoru in samodejno izklopi v dnevnem času ali na svetlo površino mode2:to bo samodejno vklopil, medli svetlobi ponoči,ko ljudje pridejo blizu približno 3-5m,bo pa na svetlo luč za 20-25 sekund, nato auto turn šibki svetlobi mode3:v nočnem času ali v temno področje,to bo samodejno vklopi luč, ko je zaznavanje človeškega gibanja, in to zamude 20-25 sekund, ko ljudje hodijo ven, da je zaznavanje obseg nato pa se bo izklopil.

1/2/4 * na Prostem LED Sončne Svetlobe

2/4/8 * Širitev Cevi

2/4/8 * Vijaki

1 * USB Kabel

1 * Uporabniški Priročnik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) od vrat do Vrat, prevoz.Prosimo za razumevanje države, carinske politike.V nekaterih državah se lahko ustvari tarife, ko paket prispe.Prosimo, da sodelovanje s carinsko ravnati carinjenje in dobili parcelo v času.

2) Prosimo, preverite naslov za dostavo informacije previdno, ko je vaše naročilo.Ključ naslov podatke (ime mesta.Ustrezni zip kodo, se obrnite).Zaradi napačen naslov, ne more vizitko prejemnika, da povzroči paket, da se vrnejo ali uničijo.Vi ste odgovorni za to.

3), Če ne prejme blago v roku 35 dni, ali misliš, da obstaja težava s prevozom proces.Prosimo, ne skrbite, vas prosimo, da nas kontaktirajte in preverili bomo za vas, ga.Prosimo, kontaktirajte nas pred začetkom spora.

Opomba: Nekatere izdelke, bo poslana preko neregistrirane pošti in ne bodo shranili.Ampak to vam bo poslano v 40-60 dni, prosimo, ne skrbite.

Če ne prejmete ga v roku 60 dni, se bomo znova pošljite blaga ali vračilo celotnega zneska!Hvala!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1. Smo močno želijo, da bi podprla svoje naloge in cenim vaš 5-STAR POZITIVNE povratne informacije.Če ste uživali v naših izdelkih, vas prosimo, da nas vse 5-zvezd povratne informacije, povratne informacije bo nas motivira, da se premaknete naprej in si zagotovili boljše storitve.In če pustite povratne informacije, z lepo sliko izdelka, vam bomo lahko poslali kupon kot darilo.(najprej obrnite na nas)

Telo Material ABS
Napetost 3.7V
Osnovna Vrsta Klin
Je Svetil Vključeni Da,
Raven Zaščite IP65
Velikost 10M
Sončne Celice Tipa Litijeva Baterija
Uporaba V sili
Je Zatemniti No
Blagovna Znamka BUYBAY
Garancija 2 Leti
Značilnosti ip65 vodotesen,gibi senzor svetlobe
Slog Sodobno
Vir Svetlobe LED Žarnice
Vir Napajanja Sončne
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela LED Sončne Svetlobe
Certificiranje ce

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni